Updated : Jun 02, 2021 in Uncategorized

Cărți de vizită Agrafa

Agrafa Print a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de printuri promoționale. Acest lucru se datorează unui șir lung de calități exprimate de către clienți vechi și actuali ce se declară mulțumiți de colaborarea cu aceștia. Printre principalele aspecte invocate ce fac din Agrafa un jucător atât de important pe piață se regăsesc profesionalismul și implicarea de care dau dovadă cu fiecare comandă, calitatea ireproșabilă a produselor, aria nelimitate de produse, idei, modele, dar și prețul extrem de accesibil în raport cu tot ceea ce oferă.

Cărți de vizită carton standard 85 x 55 mm (landscape)

În prezent, putem realiza cărți de vizită din carton, hârtie, plastic, lemn, plută, etc. La acestea pot fi atribuite și o serii de operații de finisare care să schimbe decisiv aspectul final. În acest sens putem vorbi de plastifiere, lăcuire, mătuire, ștanțare, decupare prin laser, tipărire în relief, etc. Multe dintre aceste operațiuni au dublu scop, fiind nu doar un artificiu estetic, ci și un factor care contribuie la creșterea rezistenței produsului final.

Mai mult decât atât, vă puteți pune amprenta sau chiar realiza în totalitate și imaginea ce urmează a fi imprimată pe produs. Astfel că, aveți posibilitatea de a încărca propria grafică a fiecărei cărți de vizită Agrafa, care să ilustreze până la ultimul detaliu imaginea pe care doriți să o imprimați pe cărțile dumneavoastră de vizită. Pe de cealaltă parte, dacă nu doriți să vă ocupați de acest aspect, suntem pregătiți și în direcția realizării creative a design-ului de la zero, având o echipă de specialiști instruită în acest sens. Astfel că vă garantăm realizarea unor imagini originale și unice, care să înglobeze imaginea de ansamblu a brandului dumneavoastră. În plus, pentru a ne asigura că toate detaliile sunt luate în vedere și realizate corespunzător, puteți solicita în prealabil și o mostră gratuită a acestora. În acest mod puteți sesiza și comunica orice neregulă ce ar fi putut apărea pe parcurs, iar noi o putem rezolva în timp util, fără a compromite întreaga comandă și fără a prelungi termenul de livrare stabilit inițial.

Costurile de livrare se pot calcula doar în momentul în care au fost selectate toate opțiunile de configurare produs. Astfel, pe lângă numărul de bucăți și metodele de plată și livrare, este necesar să comunicați și detalii privind dimensiunile pe care doriți să le aibă produsul final, culorile și suportul pe care doriți să se realizeze imprimarea. În plus, puteți adăuga și indicații suplimentare privind procesarea grafică sau anumite particularități pe care ați dori să le îndeplinească o carte de vizită în forma sa finală. Iar, pentru prima comandă plasată ce depășește suma de 30 de Euro fără TVA, realizăm gratuit tot ceea ce ține de procesarea grafică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *