Updated : Nov 17, 2021 in Uncategorized

Ce înseamnă UPS cu dublă conversie și cum ajută?

Tot mai mulți clienți Globstar au achiziționat la un moment dat un sistem UPS interactiv în linie pentru a-și proteja unitățile de metrologie sensibile. Cu toate acestea, ele au continuat să se defecteze din cauza problemelor de alimentare. De ce? Pentru că un sistem interactiv în linie nu protejează împotriva tuturor celor nouă anomalii comune de alimentare. Ei bine, despre toate acestea lucruri ne propunem să vă vorbim astăzi, prin intermediul acestui articol.

Deși vindem sisteme UPS-uri interactive, rareori le recomandăm. Deci, de ce unii clienți continuă să le cumpere? Simplu, pentru că sunt adesea mai ieftine, chiar dacă sunt eficiente doar pe termen scurt.

Cu toate acestea, în calitate de consumator de UPS, trebuie să priviți dincolo de prețul inițial. Sistemele UPS sunt esențiale în menținerea echipamentului dumneavoastră esențial.

Linie interactivă vs. dublă conversie – Care este diferența?

Line-interactive – Aceste sisteme UPS monitorizează tensiunea de intrare de la rețea. Dacă detectează o pierdere de energie sau o anomalie, va crește sau reduce puterea de la utilitate, permițându-i să treacă la echipamentul protejat sau funcționând pe baterie.

Acest model este ideal pentru aplicațiile în care puterea de utilitate este destul de moderată. Dacă aveți un computer acasă sau într-un birou mic, puteți găsi un UPS interactiv la un preț accesibil.

Conversie dublă online – Aceste sisteme UPS cu conversie dublă oferă instalației dumneavoastră cel mai înalt nivel de protecție prin izolarea echipamentului de puterea brută. Sistemul funcționează prin conversia puterii de la AC la DC și înapoi la AC.

Această unitate este singurul UPS cu conversie dublă care oferă energie cu timp de transfer zero la baterie, ceea ce o face ideală pentru echipamentele sensibile. De aceea, este cea mai bună opțiune pentru orice unitate cu echipamente critice și în locații cu condiții slabe de alimentare.

În plus, un UPS cu dublă conversie, are un bypass static intern, asigurând că, dacă UPS-ul dumneavoastră se confruntă cu o defecțiune mare sau necesită întreținere, este posibil să puteți menține sarcinile critice online în timpul reparației sau înlocuirii.

Adevărata măsură pentru orice sistem UPS cu conversie dublă este cât de bine poate proteja împotriva celor nouă anomalii de alimentare. Iată o scurtă descriere a celor nouă anomalii comune de putere:

  1. Întreruperea curentului – O pierdere totală de energie electrică.
  2. Scădere de putere – Tensiune joasă pe termen scurt.
  3. Subtensiune – Tensiune de linie redusă pentru o perioadă prelungită de la câteva minute până la câteva zile. Acest lucru se întâmplă adesea în lunile de vară, când oamenii își setează aparatele de aer condiționat la un nivel mai ridicat decât în ​​mod normal.
  4. Supratensiune – O perioadă prelungită de creștere a tensiunii de linie de câteva minute până la câteva zile.

Zgomot de linie electrică – O undă de putere de înaltă frecvență cauzată de interferența de radiofrecvență sau interferența electromagnetică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *