Updated : Dec 10, 2020 in Uncategorized

Cum sa iti sporeste productivitatea si eficienta la serviciu

Inca din scoala generala si pana cand ne angajam intr-o firma, fie mai mica, fie mai mare, avem nevoie sa demonstram ca detinem cunostinte tehnologice cel putin la nivel mediu. Cunoasterea acestora ne poate ajuta foarte mult la locul de munca, mai ales daca este vorba despre un serviciu care presupune activitatea de birou, tocmai pentru ca sporeste productivitatea si determina economisirea in parametri substantiali de timp. Alege programul Microsoft Word sustinut de Brightway® si devino un bun utilizator a mjloacelor moderne.

In general, bagajul de cunostinte tehnologic este privit ca un plus de valoare al unui candidat pentru un loc de munca vacant. Intotdeauna, in cadrul proceselor de recrutare, se vor selecta persoanele care au cunostinte bune de utilizare a pachetului Microsoft Office, pe care le pot pune in practica in ceea ce priveste indeplinirea task-urilor zilnice. Daca va intrebati de ce, va spunem ca datorita faptului ca mijloacele tehnologice si-au dovedit destul de bine eficienta si utilitatea de-a lungul anilor. O cerere scrisa de mana, in comparatie cu una tehnoredactata, va fi catalogata ca fiind mai „profi”, dat fiind faptul ca este adaptata erei tehnologice pe care o parcurgem cu totii.

Cine poate participa la acest curs

Un lucru esential care trebuie mentionat este ca programul Microsoft Word se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa detina abilitati de utilizare a acestui program la un nivel cat mai ridicat. Prin urmare, se pot inscrie atat incepatorii, cat si persoane care au deja cunostinte medii si vor sa aprofundeze acest program, deosebit de util, un must have in CV-ul fiecarui dintre noi. Cu cat cunoastem mai multe functionalitati ale acestui program, cu atat munca de zi cu zi de la birou se va desfasura mai simplu si mai eficient.

Ce anume presupune cursul?

Daca va intrebati ce anume veti invata daca alegi programul Microsoft Word, atunci trebuie sa stii ca odata cu terminarea trainingului vei sti concret cum sa editezi si sa formatezi corect un document din punctul de vedere al alinierii, elementelor grafice sau al culorilor si fonturilor. In plus, vei invata cum sa generezi un cuprins, cum se numeroteaza corect paginile, modalitatile de inserare a unui cuprins, antetului/subsolului si chiar cum anume sa concepi un sablon pentru campanii de e-mail. Toate acestea vor fi aptitudinile de baza cu care vei ramane dupa finalizarea cursului.

De asemenea, un alt factor de mare importanta este ca imediat dupa finalizarea cursului si obtinerea diplomei vei putea sa ai posibilitatea de a beneficia de consultanta din partea trainerului timp de trei luni, care va urmari concret modalitatea de implementare a cunostintelor dobandite in viata profesionala, observand capacitatea de utilitate a acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *