Updated : Jun 02, 2021 in Uncategorized

Tratamente faciale la Eva Salon

Pentru o doamnă și domnișoară preocupată de aspectul fizic, felul în care arată tenul lor va fi o preocupare permanentă, idealul constând într-un ten curat și radiant, care să inspire sănătate prin toți porii. Deși tendința generală este de a încerca să se camufleze imperfecțiunile utilizând machiaj, rezultatele nu vor fi niciodată satisfăcătoare dacă baza pe care este realizat machiajul, tenul, nu arată bine. Astfel că, dacă pielea suferă și prezintă textură nedorită, nici machiajul nu va reuși să acopere acest lucru, ba chir va scoate în evidență acele aspecte ce se doresc a fi ascunse. Așadar, soluția va consta întotdeauna într-o îngrijirea corespunzătoare și atentă a tenului.

Tratamente faciale

Pe lângă o rutină atent și corect realizată, periodic este necesar să se efectueze proceduri suplimentare de îngrijire, care să vizeze rezolvarea profesională a unor probleme punctuale. În acest sens, realizăm o serie de tratamente faciale la Eva Salon, care să vă ajute să ajungeți la rezultatele dorite. Printre cele mai eficiente și solicitate regăsiți tratamente de curățare în profunzime:

Microdermabraziune

Este un procedeu de exfoliere mecanică, în profunzime, care, prin șlefuirea blândă a stratului superior al pielii, ajută la eliminarea celulelor moarte, stimulând totodată circulația sanguină și regenerarea celulară.

Peeling chimic

Exfolierea este unul dintre pașii esențiali în vedere obținerii unui ten curat și luminos. Se consideră că peeling-ul chimic este unul dintre cele mai eficiente metode de exfoliere, deoarece poate fi controlată intensitatea substanțelor active utilizate, fără a cauza micro-leziuni la nivelul pielii. Prin aceste procedee se accelerează regenerarea celulară, în timp ce tenul este curățat profund de impurități și celule moarte.

Tratamente de regenerare:

Mezoterapia micro-ace cu Dermapen

Este un procedeu care, prin crearea unor micro-canale cu ajutorul injectărilor activează diviziuni ale celulelor pielii care vor servi drept liant spre auto-vindecare și autoregenerare, facilitând absorbția substanțelor nutritive aplicate ulterior.

Tratament Oxigen Hiperbaric

Acesta constă în infuzarea tenului cu oxigen hiperbaric, la o presiune foarte puternică și puritate ridicată (98%) a acestuia. Astfel se suplimentează direct, din exterior necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea și luminozitatea naturală  a tenului.

Tratamente pentru fermitate și ridratare:

Masaje faciale

Aceste tratamente au multiple beneficii în ceea ce privește aspectul tenului, dar și modelarea facială. Astfel că, pe lângă faptul că stimulează circulația sângelui, ducând la o mai bună oxigenare a celulelor; realizat consecvent, poate reda fermitatea pielii și elimina staturile adipoase care sunt în exces.

Tratamente cu radiofrecvență tripolară

Radiofrecvența tripolara facială este cea mai noua tehnologie bazată pe radio-frecventa, care are ca rezultate, încă de la prima ședință, redarea fermității și elasticității pielii.

Tratamente cu ultrasunete

Acest tratament are ca principale rezultate stimularea producției de colagen și dilatarea vaselor de sânge, care îmbunătățește circulația și reduce inflamațiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *