Updated : Oct 30, 2021 in Uncategorized

Aerul comprimat – modalitate eficienta de desfundare a tevilor

Puterea aerului comprimat este de cele mai multe ori mai mare decat a oricari alte forte. De aceea, devine o modalitate excelenta de rezolvare a avariilor din instalatiile de canalizare, reusind sa indeparteze chiar si cele mai dure blocaje. In acest sens, alege din gama variata de compresoare profesionale de la Unilift si bucura-te de performanta la cel mai inalt nivel, in schimbul unor costuri minime.

Ce sunt compresoarele de aer?

Sunt masinarii moderne, cu o istorie destul de vasta, care, prin conectarea la o sursa de energie, folosesc presiunea aerului in diverse scopuri. Sunt prevazute cu rezervoare speciale unde sa stocheze materia prima, aerul, pistoane prin intermediul carora acesta este pompat si trepte de viteza si de sporire a presiunii. Pot fi utilizate asadar in diverse domenii de activitate, printre care si acela de curatare si desfundare a tevilor.

Cum si in ce scopuri pot fi ele utilizate?

Compresoarele de aer functioneaza in baza unui principiu fizic simplu. Acestea cresc progresiv presiunea aerului prin diminuarea volumului sau, prin actionarea unor nstrumente specifice cum ar fi pistoanele, diafragma sau unele suruburi rotative.

Exista mai multe tipuri de compresoare care, in functie de puterea pe care o genereaza pot fi utilizate in scopuri industiale, profesionale sau casnice. La Unilift comercializam doar compresoare ce pot fi utilizate in scop profesional si care reprezinta elemente indispensabile in prestarea anumitor servicii.

In functie de natura activitatilor in care urmeaza sa fie utilizat, este necesara acordarea unei atentii sporite in ceea ce priveste amploarea presiunii si capacitatea debitului. In functie de acesti doi parametri va fi generat un ar cu putere mai mica sau mai mare. O presiune prea mica nu va reusi sa indeparteze blocajele, echipamentul fiind inutil, in timp ce o presiune mult prea mare ar putea avea efecte negative la nivelul structurilor interioare ale instalatiilor, putand genera probleme serioase. Asadar, inainte de a comanda unul dintre produsele noaste, asigurati-va ca ati consultat multe surse de informare. Daca in schimb, doriti detalii suplimentare cu privire la fiecare produs in parte, noi va punem la dispozitie un program prin intermediul caruia sa luati contact direct cu specialistii nostri Unilift.

Cat costa un compresor de aer de la Unilift?

La Unilift dorim sa furnizam produse care sa corespunda in totalitate nevoii pentru care sunt achizitionate si, de aceea, fiecare comanda se face in baza unei solicitari personalizate. Cereti oferta, furnizati-ne toate detaliile cu privire la scopul in care intentionati sa utilizati compresorul  si noi vom genera un proces de selectie adaptat situatiei in cauza, la un pret extrem de accesibil in raport cu calitatea desavarsita a echipamentelor furnizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *