Updated : Oct 25, 2021 in Uncategorized

Descopera noul tip de parchet Chevron

Pentru persoanele care isi doresc sa pastreze o linie clasica in ceea ce priveste designul interior al locuintei, parchetul Chevron reprezinta cea mai buna alegere. Notele sale de rafinament si eleganta se vor rasfrange asupra intregului decor, conturand un cadru extrem de primitor si atractiv din punct de vedere estetic. Acest model este apreciat ca fiind unul dintre cele mai frumoase de zeci de ani si pare ca nu se va demoda prea curand, data fiind cererea in continua crestere. Este asadar o optiune cu care nu aveti cum sa dati gres, putand fi integrat cu succes intr-o multitudine de zone stilistice.

Calitatea desavarsita a materialelor

In magazinul online ADFIN veti fi intampinat de o multitudine de modele de parchet tip Chevron care sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. In conceperea lor s-au folosit materiale de calitate superioara. Fie ca vorbim de lemn de stejar, frasin sau nuc american, fiecare prezinta particularitati proprii, care se reflecta mai ales in gradul de durabilitate al parchetului. Ceea ce au in comun este faptul ca sunt materiale rezistente, cu o mare durata de viata, care nu sunt afectate vizibil de trecerea timpului.

Diversitate de modele si nuante

Parchetul Chevron vine disponibil atat in varianta dublu stratificata, cat si in cea triplu stratificata. Materialul de baza este asadar combinat cu straturi suplimentare de lemn de mesteacan sau molid si cu unul de lac de inalta calitate, care sa asigure atat un plus de rezistenta, cat si un aspect estetic mai placut.

Acest tip de podea este renumit pentru felul inedit de combinare a fasiilor de lemn. Acestea sunt dispuse in forme specifice, in unghi de 45 de grade, rezultand un model in zig zag, aspect care atribuie unicitatea modelului.

In ceea ce priveste gama de nuante, acestea nu se abat foarte tare de la o zona clasica, in tonuri neutre. Puteti opta asadar pentru variatii de la culoarea naturala a lemnului, combinata cu reflexii de bej, roz, alb sau gri, fie pentru asocieri de doua nuante diferite. Puteti obtine astfel o varianta Chevron de parchet care sa se impleteasca perfect cu toate celelalte elemente de mobilier si decor prezente in camera in care va fi amplasat. 

Oferte de top

Ne dorim ca prin gama noastra variata de optiuni sa va putem oferi un model de parchet care sa indeplineasca pe deplin toate cerintele dumneavoastra. In ceea ce priveste aspectul financiar, conturam oferte personalizate pentru fiecare client in parte. Pretul final se va stabilit asadar dupa ce primim toate detaliile cu privire la nuanta, dimensiuni, numar de metri patrati, straturi, finisaj, dar si particularitati suplimentare, precum posibilitatea de a monta si incalzire in pardoseala si va fi in conformitate cu calitatea produsului furnizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *