Updated : Nov 06, 2021 in Uncategorized

Ce beneficii aduc coroanele dentare metalo-ceramică?

Pentru pacienții care au nevoie de o Coroana metalo-ceramică în București, clinica stomatologică are o ofertă foarte bună în aceste momente.  Coroana metalo-ceramică reprezintă o descoperire în stomatologia estetică modernă care îi ajută pe pacienții cu probleme stomatologică să-și recapete zâmbetul mult dorit. Au trecut vremurile în care oamenii purtau o coroane dentare din aur, care nu făceau decât să evidențieze lipsurile existente. De fapt, în multe privințe, coroanele din metalo-ceramică sunt un pas înainte față de coroanele de porțelan care sunt topite cu metal.

De ce coroane să alegem o coroană metalo-ceramică în București, la Clinica Stoma Urgent?

Motivul principal pentru a purta o coroană din ceramică este legat strict de estetica acesteia. Coroana poate fi chiar total identică cu ceilalți dinți din punctul de vedere al culorii și aspectului. Acest lucru face dificil să se observe că un dinte deteriorat este ascuns și protejat. Ceramica este excelentă pentru a produce o potrivire perfectă. Tehnologia modernă permite medicilor stomatologi să potrivească coroana cu ceilalți dinți și să creeze o acoperire perfectă pentru dintele deteriorat. Acest lucru este bun și pentru protecția dintelui.

Coroanele dentare metalo-ceramice sunt cele mai utilizate coroane în epoca modernă. Au un cadru metalic și sunt îmbrăcate cu ceramică. În comparație cu coroanele din plastic sau metal, coroanele ceramice sunt mult mai durabile și mai estetice. De asemenea, acestea au și o transparență naturală.

Este important să menționăm faptul că procedura de instalare a acestei coroane implică mai mulți pași care trebuie respectați, pentru ca această lucrare să reziste o perioadă cât mai mare de timp. De-a lungul timpului, dintele de sub o coroană metal-ceramică pot dezvolta carii și astfel, durata medie de viață a unor astfel de proceduri este de aproximativ cinci ani. Totuși, dacă dentistul și tehnicienii implicați efectuează corect instalarea și se asigură că se acordă toată îngrijirea necesară, atunci coroana ar putea dura foarte mult timp și poate oferi pacientului o satisfacție imensă cu zâmbetul său atractiv și sănătos.

Astfel, dacă vă doriți să aveți parte de o dantură cât mai rezistentă în timp și care să vă ajute să vă puteți bucura alimentele care vă plac, alegeți să vă puneți o coroană metalo-ceramică în București, la Stoma Urgent. Aici veți găsi o echipă de medici foarte pricepută, profesionistă și devotată, iar tratamentele și procedurile care se fac aici au calitate garantată.

Stoma Urgent este locul în care oricine își dorește să ajungă atunci când apar problemele stomatologice. Programează-te și tu chiar acum și numai așa poți să previi deteriorarea dinților și măselelor, mai ales atunci când vine vorba de copii. În cazul lor controalele trebuie realizate mai des, tocmai pentru că se produc foarte multe schimbări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *