Updated : Sep 01, 2021 in Uncategorized

Contează pe Beligi în cele mai dureroase clipe!

Cu toţii am fost puşi în faţa situaţiei de a pierde pe cineva drag nouă, indiferent că a fost vorba de cineva din propria familie, de un prieten, vecin sau o simplă cunoştinţă. Un astfel de eveniment este unul mai mult decât dureros şi îşi lasă amprenta în sufletele celor îndureraţi care, în astfel de momente, încearcă din răsputeri să se adune şi să organizeze în memoria celui decedat o ceremonie completă de înmormântare. Dar acest proces se poate dovedi unul mai mult decât complicat în condiţiile în care fie nu ştii nimic legat de paşii pe care trebuie să îi urmezi într-o astfel de situaţie, fie nu îţi poţi găsi puterea de a te ocupa pe cont propriu de toate detaliile unui ritual de înmormântare. În acest caz, servicii funerare Beligi este soluţia!

Pachet de servicii funerare complet şi diversificat

Serviciile funerare pe care Beligi le deţine în portofoliul său sunt extrem de diversificate, încercând să acopere orice nevoie şi să răspundă oricărei cerinţe venite din partea familiei îndurerate, care apelează la ajutorul firmei. Deoarece atunci când are loc o ceremonie de înmormântare sunt foarte multe detalii de care trebuie să se ţină  cont şi care trebuie să fie foarte bine puse la punct, Beligi are bine delimitat un întreg plan funerar, care constă în constatarea decesului, îmbălsămarea persoanei decedate, eliberarea actelor necesare pentru declararea decesului sau depunerea actelor pentru ajutorul de înmormântare cuvenit, obţinerea unui loc de veci, organizarea parastasului sau, ţinând cont de contextul pandemic actual, înhumarea/incinerarea COVID-19.  

Scapă de grija actelor

După cum am menţionat şi mai devreme, din planul funerar asigurat de către Beligi, face parte şi sprijinul oferit în vederea eliberării sau întocmirii documentelor care se impun în cazul unui deces. Deoarece atunci când pierzi pe cineva drag nu vrei decât să îţi petreci ultimele clipe lângă el şi să îţi iei rămas bun aşa cum se cuvine, alergătura în stânga şi în dreapta pentru a intra în posesia unor acte poate deveni un adevărat calvar pentru familia îndoliată. De aceea, firma Beligi oferă sprijin în acest sens şi ajută la eliberarea tuturor documentelor administrative necesare.

Preţuri la îndemâna oricui

Serviciile funerare Beligi se găsesc în diferite pachete, atât economice spital, domiciliu sau incinerare, cât şi de tip Premium înhumare/incinerare, preţurile fiind variate în funcţie de alegerea familiei îndurerate. De asemenea, există şi pachete complet gratuite în cazul pensionarilor sau a celor asiguraţi.  

Disponibilitate imediată

Firma Beligi doreşte să îţi aline durerea şi să îţi ofere tot sprijinul de care ai nevoie, astfel că este disponibilă pentru tine la orice oră din zi sau noapte, punând la dispoziţie un număr de telefon la care să suni oricând te afli în situaţia unui eveniment tragic precum decesul cuiva drag şi ai nevoie de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *