Updated : Jan 29, 2022 in Uncategorized

Gazduim inovatia la Incubatorul de Afaceri

Sedii sociale vizibile si avantajoase

Atunci cand tot ce mai lipseste unei idei grozave de business este doar un spatiu potrivit in care aceasta sa poata prinde contur, Incubatorul de Afaceri va propune o cladire de birouri care sa va ofere toti factorii esentiali desfasurarii unei afaceri noi sau extinderii uneia deja existente.

Prin programul de gazduire a sediului social, oferim clientilor nostri posibilitatea de a inchiria un spatiu in cadrul unor cladiri aflate in cele mai prietenoase si mai frecventate zone ale capitalei, deoarece consideram ca succesul unei afaceri este redat in egala masura de aspectul si vizibilitatea sediului in care aceasta se deruleaza.

Gazduirea unui sediu social pentru firma dumneavoastra poate veni la pachet cu nenumarate avantaje precum un serviciu de corespondenta inclus care va poate facilita accesibilitatea corespondentei dumneavoastra. Aici amintim si de o alerta atunci cand se apropie expirarea contractului, pentru a nu va face griji in cazul in care pierdeti notiunea timpului si pentru a  evita problemele care pot aparea la ANAF sau de obtinerea certificatului TVA daca este nevoie. 

Oferte personalizate

Prin gazduirea sediului social al unei firme deja existente sau al uneia in proces de infiintare, va putem veni in ajutor atat privind derularea demersurilor necesare din cadrul Registrul Comertului, cat si privind crearea unor oferte personalizate care sa corespunda nevoilor dumneavoastra. De exemplu, in cazul unor firme care fac parte din acelasi grup sau au aceiasi asociati, putem stabili impreuna inchirierea unui sediu social care sa se plieze pe specificul acestora, cu un spatiu adecvat la un pret cat mai convenabil.

Incubatorul de Afaceri isi doreste ca firmele gazduite in cadrul sediului sau social sa se poata bucura de toate beneficiile unei afaceri sustenabile care denota profesionalism din toate punctele de vedere, inclusiv amplasarea acestora. Gazduirea sediului social in cladirea noastra de birouri poate fi solutia dumneavoastra atunci cand aveti un concept inovator si va doriti sa il lansati pe piata de desfacere, astfel incat afacerea poate debuta in cadrul unui spatiu care sa faciliteze atat accesul clientilor si sa le creeze mai bune impresii, cat si accesul furnizorilor si a resurselor necesare.

Inchiriere fara griji

Perioada de inchiriere a sediului social este in general de 6 luni, astfel incat va puteti bucura de el fara a va face prea multe griji, pastrandu-va atentia doar asupra afacerii dumneavoastra si a dezvoltarii acesteia, fie ca este vorba de o firma sau o persoana fizica autorizata.

Amplasate in Sectorul 1 si Sectorul 3 din Bucuresti, spatiile noastre va ajuta sa beneficiati de o expunere avantajoasa, ceea ce va duce la succesul garantat al ideii dumneavoastra si o posibila dezvoltare a businessului intr-un timp mult mai rapid si mai eficient. Gazduirea sediului social in cadrul cladirilor noastre poate reprezenta temelia unei firme atat la propriu, cat si la figurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *