Updated : Oct 05, 2019 in Utile

Iata cum iti poti debloca fondurile

Exista fel si fel de modalitati prin care se poate finanta si coordona o afacere, insa antreprenorii trebuie sa se orienteze catre cele mai bune variante in acest sens. Cu siguranta, plata pe loc a facturilor reprezinta un mare avantaj in orice context, astfel ca la Omnicredit ai nimerit in locul potrivit. Solutia este viabila pentru toate afacerile, indiferent de domeniu, iar avantajele sunt nenumarate, motiv pentru care merita descoperite chiar acum.

Ce este Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care propune mai multe servicii si produse financiare dedicate antreprenorilor, iar de-a lungul timpului a stat la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri de succes in tara noastra, iar in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si cateva solutii de finantare ideale chiar si pentru persoanele fizice. Astfel, Omnicredit poate sta la baza finantarii urmatoarei tale afaceri, venind cu o serie imbatabila de avantaje.

Solutia ideala

Bineinteles, plata pe loc a facturilor este o optiune care se dovedeste a fi ideala in nenumarate cazuri, iar aceasta este una dintre solutiile puse la dispozitie de catre Omnicredit. Cu alte cuvinte, nu mai e nevoie sa se astepte pana la data scadentei, ceea ce presupune ca in tot acest timp sumele de bani sunt blocate, cand Omnicredit le va putea plati pe loc. Totul e simplu, trebuie doar sa cesionezi creantele si pe aceasta cale Omnicredit va astepta in locul tau.

Potrivit pentru orice afacere

Cu alte cuvinte, acest produs financiar este numai bun pentru orice afacere, asa ca nu conteaza daca detii o firma IT, un cabinet stomatologic, o florarie, o spalatorie auto sau de covoare, fie un magazin fizic sau online, pentru ca plata pe loc a facturilor te va putea salva in multe situatii.

Cei mai buni specialisti

De asemenea, la Omnicredit ai acces si la cei mai buni specialisti, ceea ce, din nou, e foarte util in conditiile in care orice antreprenor trebuie sa aiba cunostinte economice si nu numai. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul economic, expertii Omnicredit sunt capabili sa gaseasca cele mai bune solutii pentru toate problemele.

Totul se rezolva imediat

Stiai cat de simplu este sa iti faci cont la Omnicredit? Nu dureaza mai mult de 30 de secunde, iar mai apoi trebuie sa incarci toate documentele necesare, ceea ce e, din nou, foarte simplu si rapid. Vei primi un raspuns in maxim o ora, iar daca solicitarea ta este aprobata suma va fi virata in contul tau in cel mult opt ore. Cu siguranta, nu rezolvi totul atat de rapid in alte contexte, motiv pentru care Omnicredit este locul ideal catre care sa te orientezi atunci cand ai nevoie de un mic ajutor financiar.

Foloseste calculatorul

Este util si calculatorul la care ai acces direct pe site pentru ca prin intermediul acestuia afli pe loc care este suma de care poti beneficia de la Omnicredit. Trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale si data scadentei, iar aici nu exista taxe sau comisioane ascunse pe care sa le descoperi pe parcurs.

Evita problemele

In cazul institutiilor financiare apar fel si fel de probleme si batai de cap, dar nu si la Omnicredit unde toate procedurile au fost simplificate. Eviti direct birocratia, cea care pune bete in roate si care taie din entuziasmul oricarui antreprenor, fiind mult mai simplu sa accesezi toate solutiile de finantare posibile. Apeleaza la Omnicredit si solicita plata pe loc a facturilor de fiecare data cand ai nevoie, astfel incat sa nu mai ai sume blocate si sa nu fii nevoit sa astepti chiar si 120 de zile pana la data scadenta a acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *