Updated : Dec 01, 2020 in Uncategorized

Life coach – omul de care ai nevoie la un moment dat

Ai simtit vreodata ca ai nevoie de un imbold in viata din partea unui life coach care sa te sfatuiasca atunci cand esti intr-un impas sau ai nevoie de un sfat bun pentru a face fata unei situatii dificile? Te simti adesea nesigur pe tine insuti sau pe deciziile pe care le iei, dar tu toate acestea mergi mai departe? Ei bine, trebuie sa stii ca daca te regasesti in situatia de a avea nevoie pe cineva care sa iti dea aripi pentru a fi curajos si a descoperi omul puternic din adancul sufletului tau, poti sa apelezi cu caldura la sfaturile pe care ti le poate oferi un personal coach. Acel om care isi pune pe tava toate cunostintele si experientele de viata traite de el insusi sau auzite de la diverse persoane, pentru ca tu, cel aflat in impas, sa capeti curajul de te descoperi atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau.

Poti avea alaturi de tine un consilier dezvoltare personala ideal, daca apelezi la serviciile pe care ti le poate oferi un cunoscut lifecoach, cu o vasta experienta si o capacitate de empatie iesita din tipare, si este vorba despre Vasile Cristina, omul care este alaturi de tine atunci ai mai mare nevoie.

Ca trainer in dezvoltare personala, Vasile Cristina te poate invata ca orice iti propui, orice visezi este posibil, totul tinand doar de vointa ta si de disponibilitatea de a cere ajutorul unui cabinet consilier dezvoltare personala. Fiecare dintre noi avem momente de slabiciune, cand ni se pare ca parca inotam intr-un ocean imens, iar tarmul este undeva in departare, insa un life coach chiar poate fi cea mai buna solutie. In calitate de consilier dezvoltare personala si trainer, Vasile Cristina te poate impulsiona sa inveti cum sa fii fericit si cum sa iti generezi tu singur bucuria, raportandu-te la lucrurile marunte ale vietii.

Multi oameni ar zice ca nu avem nevoie de un life coach pentru a ne descurca in viata de zi cu zi, insa am avea curajul sa ii contrazicem pe toti aceia care sustin aceasta afirmatie. De ce? Pentru ca omul este o fiinta sociala si are nevoia de a fi incurajat, respectat, impulsionat si, cel mai important, de a se simti apreciat indiferent de ceea ce ar face. Un coach in dezvoltare personala nu iti zdruncina principiile si valorile dupa care te ghidezi in viata, ci are grija sa te invete cum sa infloresti si sa cresti, ca om, tinand cont de acele reguli de aur pe care le-ai capatat de-a lungul existentei tale.

Este important sa avem langa noi oameni, sa ii simtim, sa ii auzim, sa ii intelegem, iar asta este si menirea life coach Vasile Cristina, care asteapta cu entuziasm povestea ta, iar solutiile le veti gasi impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *