Updated : Dec 01, 2021 in Uncategorized

Oferă-i căţelului tău hrana optimă de care are nevoie

Câinele este unul dintre cei mai răsfăţaţi şi mai alintaţi membrii ai familiei noastre. Însă, dincolo de toată dragostea pe care i-o oferim în fiecare zi, acesta are nevoie să fie şi hrănit în mod corespunzător, pentru a putea rămâne cât mai sănătos şi energic pe termen lung.

Evită să-ţi hrăneşti căţelul cu hrană umană

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor au tendinţa de a-şi hrăni companionul necuvântător cu resturile alimentare care rămân după fiecare masă, ceea ce este un lucru mai mult decât greşit, deoarece multe dintre alimentele pe care le consumăm noi oamenii conţin ingrediente, calorii sau aditivi care pot afecta bunăstarea şi comportamentul câinelui nostru în timp.

Hrană special creată pentru nevoile animalelor noastre de companie

Mâncarea pentru câini reprezintă un tip de hrană special creată pentru patrupezii noştri. Aceasta este bogată în vitamine şi substanţe nutritive esenţiale, care au rolul de a oferi căţelului nostru tot ceea ce este necesar din punct de vedere al nutriţiei canine, astfel încât acesta să fie sănătos pe deplin.

De asemenea, în cazul în care deţii un câine, ştii cel mai probabil deja faptul că nu există un singur sortiment de hrană care să fie universal valabil pentru toţi aceştia. Şi asta deoarece fiecare dintre animalele noastre de companie are propriile nevoi nutriţionale, nevoi care sunt de cele mai multe în strânsă legătură cu anumite aspecte, precum rasa, vârsta, stilul de viaţă obişnuit, nivelul de energie, greutatea etc. Prin urmare, atunci când ne gândim ce să-i cumpărăm de mâncare câinelui nostru, este important să ţinem cont de toate aceste criterii, care ne vor ajuta să alegem conform necesităţilor şi caracteristicilor animalului pe care-l deţinem.

Alege ce este mai bun pentru căţelul tău

Dacă îţi faci griji că nu vei putea să îi oferi prietenului tău cu blană tipul de hrana de care acesta are nevoie, află că alături de Pawsmag, magazinul online al lăbuţelor fericite, este aproape imposibil să nu găseşti un sortiment de mâncare potrivit pentru acesta. Aici ai acces la o gamă completă şi diversificată de hrană pentru câinele tău, începând de la hrană umedă la conservă sau uscată şi până la lapte praf, snacks-uri sau biscuţi, cu care să îţi răsfeţi animalul de companie aşa cum merită. De asemenea, află că toate produsele de la Pawsmag sunt de încredere, deoarece sunt realizate din ingrediente proaspete, care provin din surse sigure, având un procent ridicat de proteină din carne, fără alergeni, coloranţi, arome artificiale sau conservanţi artificiali.

Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de hrană potrivit, să adaugi produsele în coşul de cumpărături şi să plasezi comanda. Fă-ţi câinele fericit şi menţine-l cât mai energic şi sănătos cu produsele de calitate superioară Pawsmag, disponibile la un raport calitate-preţ de-a dreptul avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *