Updated : Sep 02, 2019 in Utile

Oricine poate sa imprumute bani de aici

Ce facem atunci cand ne aflam intr-un impas financiar si in plus, din pacate, suntem si in biroul de credite? O varianta ar fi sa ne indreptam atentia spre posibilitatile de creditare puse la dispozitie de ifn-uri.

Daca ai de achitat o factura restanta, un avans pentru o masina, de organizat onomastica unei persoane dragi sau pur si simplu doresti sa-ti cumperi un telefon nou, descopera creditele de la ifn-uri pentru persoane fizice.

Atat bancile, cat si ifn-urile ofera variante de creditare, doar ca cele din urma nu impun conditii foarte riguroase, astfel ca la un ifn cum este Telecredit este suficient sa ai un venit pe care sa il poti demonstra. Nu se ia in calcul daca esti pensionar sau salariat, asadar nu are importanta varsta.

La Telecredit nu se ia in calcul nici daca ai un credit restant, astfel incat daca ai nevoie, cu banii pe care ii obtii poti achita o rata restanta.

In ceea ce priveste documentele pe care le vei avea de pregatit acestea sunt foarte putine, astfel incat procesul de creditare sa fie unul foarte simplu. Mai mult decat atat, in cazul in care esti o persoana care a mai apelat la Telecredit, procesul va fi de doua ori mai simplu pentru ca nu va mai fi necesar sa prezinti toate actele de la inceputul procesului de obtinere a imprumutului.

Telecredit ofera posibilitatea clientilor sai de a obtine sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei, pe care va fi nevoie sa le ramburseze intr-un termen de 10 pana la 30 de zile. In cazul in care suma creditata se va achita mai devreme de perioada initial stabilita, se va rambursa suma creditata, la care se va adauga dobanda pana la momentul respectiv.

Sunt situatii in viata de zi cu zi si stim cu totii ca fiecare dintre noi putem trece prin ele cand nu vom putea rambursa intreaga suma stabilita la data scadenta. Si in aceasta situatie, Telecredit ii sprijina pe clientii sai si le ofera acestora posibilitatea refinantarii in aceleasi conditii avantajoase ca la inceput, astfel ca iti va fi mai usor sa depasesti intreaga situatie.

Ca sa poti obtine banii de la Telecredit tot ce ai de facut este sa faci o solicitare, pe care o poti face de oriunde ai acces la internet. Dupa ce solicitarea a fost transmisa, aceasta va fi analizata si in cel mai scurt timp posibil, banii sunt transferati in contul care se va specifica in cerere.

In concluzie, un credit de la acest ifn poate fi solutia pentru a iesi din impasul financiar in care ai intrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *