Updated : Apr 12, 2021 in Uncategorized

Produsele de care ai nevoie pentru a avea grija de familia ta – Safety Security Systems

Prezenta pe piata din Romania din 2001, compania Safety and Security Systems este unul din liderii din domeniul protectiei electronice a bunurilor si persoanelor. Cei peste 20 de ani de experienta in domeniul comercializarii si consultantei in domeniul securitatii , protectiei si sigurantei persoanelor si afacerilor ne-au ajutat sa intelegem cat mai bine nevoile si preferintele clientilor nostri, astfel incat sa ne dezvoltam o strategie care sa se bazeze pe un obiectiv puternic; si anume de a garanta siguranta totala, indiferent de natura obiectului pe care ni-l oferiti in grija. Asadar, fie ca suntem pusi in ipostaza de a proteja obiecte de uz personal, fie ca ne dati in grija lucruri marete din domeniile corporate sau business, fiecare aspect al proprietatii dumneavoastra va beneficia de un grad maxim de securitate.

Atat serviciile de planificare si implementare a solutiilor noastre, cat si suportul ulterior de interventie si protectie sunt asigurate de specialisti instruiti, cu experienta in domeniul securitatii. Date fiind aceste aspecte, intotdeauna veti putea beneficia, de la Safety Security Systems, de cele mai bune indrumari si sugestii in vederea achizitiilor de obiecte ce va vor asigura protectia, dar si ajutor in ceea ce priveste implementarea acestora si interventiile necesare ce ar putea aparea post instalare.

Solutii de securitate

Principala solutie de securitate pe care o punem la dispozitia clientilor nostri este centrala detectie si alarmare la efractie CALLISTO 32 (HYBRID). Aceasta dispune de pana la 32 de senzori care pot fi activati atat prin cablu, cat si wireless. Permite logarea a opt utilizatori simultan, fiecare dispunand de telecomanda proprie. Aceasta varianta garanteaza sesizarea in timp real a fiecarui stimul inadecvat care poate aparea in zona protejata, ceea ce faciliteaza si sporeste viteza de interventie.

 In gama noastra vasta de produse aferente unor servicii integrate de securitate veti gasi de la produse anti efractie sau de control acces, pana la produse desrtinate protectiei anti incendiu. Scopul acestor sisteme este de a preveni orice pericol major ce ar putea aparea din varii motive. Atat cele destinate protectiei anti efractie, cat si cele anti incendiu sunt programate sa anunte riscurile aferente in timp real, in asa fel incat sa se asigure o evacuare eficienta si protectie celor implicati, cat si o intervetie optima. In ceea ce priveste sistemele de control acces, acestea sunt un element de baza in sistemele de securitate moderne. Transformarea modului in care lucram, fluxul permanent de utilizatori si limitele cailor de acces cu mecanisme traditionale transforma acest tip de sistem intr-o necesitate pentru orice companie care doreste sa creeze un mediu sigur atat pentru angajati, cat si pentru bunurile proprii.

Asadar, Safety Security este o firma de sisteme de securitate cu oferta completa de protectie pentru clientii nostri, persoane fizice sau juridice, carora le luam de pe umeri grija unei vieti nesigure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *