Updated : Oct 01, 2022 in Uncategorized

Rainbow Glam – Magazinul tău preferat de Produse Cosmetice

Proiectul Rainbow Glam a fost lansat de la o simplă idee: de a aduce pe piața cosmetică din România mai multe produse internaționale. Prin acest magazin online susținem obiectivul de a fi cât mai aproape posibil de tine, oferind în același timp produsele pe care le iubești: gene false voluminoase și colorate, glitter, sclipici și pigmenți, bijuterii, dar și ustensile de bază, cum ar fi seturi de pensule și bureței pentru aplicarea fondului de ten, la o calitate înaltă și prețuri accesibile.

Produsele Rainbow Glam sunt ușor de utilizat și potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați. Sunt instrumentele ideale pentru cineva care apreciază creativitatea, fără a-i pune restricții, și vede cosmeticele ca pe o formă de artă. Dorința noastră de a folosi pensule și culori este unul dintre motivele pentru care am ales această formă de business.  Alegem să testăm cu meticulozitate toate accesoriile pe care le vindem. Cuvintele „Rainbow Glam” sunt un ansamblu de culoare, imaginație și strălucire. Prin ideea de a produce fără restricții asupra ta și de a privi machiajul ca pe o formă de artă, vrem ca acești poloni să fie reprezentați și în produsele noastre.

Rainbow Dust – cea mai nouă colecție din gama noastră de produse 

La Rainbow Glam am învățat că pentru evidențierea și definirea trăsăturilor faciale, pigmenții pentru machiaj oferă o varietate infinită de culori și texturi. Poți crea tot felul de efecte de lumină puternice, calde, metalice, pastelate sau cu aspect exotic. Datorită componentelor testate înainte, pigmenții sunt potriviți atât pentru ochii sensibili, cât și pentru pielea alergică sau uscată. Nu uita că înainte și după ce aplici orice produs cosmetic, este ideal să folosești creme sau geluri de curățare și hidratare.

Un pigment cosmetic nu este altceva decât o pudră fină, uscată, care oferă machiajului acel plus de strălucire. În prezent, există numeroase firme care realizeaza astfel de produse, însă noua colecție Rainbow Dust face o selecție a celor mai îndrăgite culori și texturi. Prin urmare, dacă vrei să comanzi pigmenți machiaj, intră pe site-ul oficial și consultă ofertele de sezon. Culorile foarte concentrate sunt vândute de obicei sub formă de pulbere. Acestea pot fi utilizate singure sau combinate cu alte produse cosmetice, astfel încât să obții machiajul unic și demn de invidiat la care ai visat.

Cunoscuți ca fiind cele mai intense culori disponibile pe piață, pigmenții sunt și foarte simplu de utilizat. Aplicarea acestora face de cele mai multe ori diferența când vine vorba de un machiaj profesionist, indiferent dacă alegi să îi aplici direct pe piele sau să-i combini cu alte produse cosmetice. Având în vedere aplicabilitatea lor și interesul alocat, majoritatea femeilor aleg să le crească utlitatea, folosindu-i atât pentru ochi, cât și pentru față, buze și unghii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *