Updated : Sep 01, 2019 in Uncategorized

Stii unde sa te cazezi intr-una din cele mai frumoase insule grecesti?

Vacantele grozave se pregatesc din timp, asa ca poate ca a venit momentul sa te ocupi de urmatorul tau concediu. Ai la dispozitie nenumarate destinatii din care sa alegi, iar totul tine de preferinte si de bugetul alocat. In ultimii ani sunt populare insulele grecesti, asa ca poti sa vezi unde te poti caza in Lefkada pentru ca aici, cu siguranta, nu vei regreta decizia luata. Fabrica de Vacante se ocupa de tot in locul tau, astfel incat sa iti fie cat mai simplu si mai comod sa treci in revista toate optiunile.

Castelul Agia Mavra

Acest castel se afla chiar la intrarea pe insula, fiind amplasat intr-un loc strategic, iar constructia sa a inceput in anii 1300 avand scopul de protejare a zonei de potentialii invadatori. Totusi, de-a lungul timpului constructia a jucat mai multe roluri, fiind supus la diferite procese de renovare, cel mai important moment fiind cel in care venetienii au intarit structura in secolul al XV-lea, fiind la fel de puternica ca pana in ziua de azi. De asemenea, in cadrul complexului, vizitatorii pot admira si frumoasa biserica cu acelasi nume.

La plaja

Daca vezi unde te poti caza in Lefkada, cu siguranta, iti vei dori sa fii cat mai aproape de plaje, iar aici se regasesc cateva optiuni foarte frumoase. Printre altele putem aminti de Egremni, Kathisma sau Agios Ioannis, iar peste tot sunt propuse cele mai bune conditii, motiv pentru care se vor gasi cele mai bune optiuni pentru toate nevoile.

Cascada Dimossari

Aceasta reprezinta un mic paradis verde amplasat chiar in apropiere de satul Nidri unde oricine merita sa se rataceasca, in special in zilele caniculare de vara cand temperaturile sunt mult prea ridicate. Aici vei avea parte de multa liniste, dar si de un spectacol deosebit asigurat de cascada pe care nu ai cum sa il ratezi daca mergi in vacanta in Lefkada.

Agios Ioannis Antzoussis

Chiar peste plaja Agios Ioannis, in partea de nord a insulei Lefkada se regaseste micuta biserica Agios Ioannis Antzoussis ce se remarca prin faptul ca a fost construita pe o roca. Aceasta capela este cea mai veche biserica din Lefkada si a fost construita in secolul al XVI-lea pe locul uneia antice, astfel ca este foarte importanta din punct de vedere istoric.

Descopera orasul

E simplu, poti sa vezi unde te poti caza in Lefkada, apoi sa te pierzi prin orasul plin de culori, de case cu etaje, biserici si stradute inguste. Lefkada si-a pastrat sarmul de alta data, astfel ca nu este modernizat atat de mult ca multe alte orase grecesti, insa sunt aduse cele mai bune conditii pentru turisti, iar urmatoarea ta vacanta poate avea loc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *