Updated : Jul 03, 2020 in Uncategorized

Vacanta este cea mai asteptata perioada a anului

Cu totii am fost atrasi sa inlocuim macar o data destinatiile comune si la indemana cu unele luxuriante, deosebite si pline de vestigii antice sau peisaje care ne taie respiratia. In plus, ce persoana nu si-ar dori sa se bucure chiar si de drumul catre aceste destinatii si sa beneficieze de spatiul, resursele si libertatea necesare relaxarii.

Astfel, deoarece cu totii putem fi de acord ca un autovehicul sau chiar un avion nu indeplinesc decât fragmentat aceste criterii, orientarea catre un vas de croaziera poate fi alegerea potrivita in contextul in care acesta confera atat un mijloc facil de a calatori cat si posibilitatea de a intreprinde alte activitati relaxante pe toata durata drumului, evitand astfel atat orele lungi in care ati fi blocati in masina sau in autocar, aglomeratiile si restrictiile din aeroport precum si neplacerile de ordin medical ce pot aparea in urma acestora.

Croazierele, amestecul ideal intre confort si lux

Imbarcarea pe oricare dintre navele de croaziera Costa puse la dispozitie de Fabrica de Vacante va poate face sa va convingeti de serviciile de inalta calitate ce va sunt puse la dispozitie pe tot parcursul sejurului precum si de garantia calitatii care se regaseste in toate aspectele prevazute in itinerariu, de la asigurarea odihnei in cele mai bune conditii la metodele extensive de petrecere a timpului liber, atat in ceea ce priveste adultii cat si copiii.

Servicii disponibile in cadrul croazierelor

Printre serviciile incluse in pachetul comun al tuturor clientilor ce se imbarca in croazierele noastre se numara asigurarea tuturor meselor precum si meniuri pentru copii, accesul la facilitati de tip spa (precum jacuzzi, sauna, piscine), locuri de petrecere a timpului liber precum teatru, biblioteca si diverse evenimente organizate la bordul vasului. In plus, acestia pot solicita contra cost si alte facilitati, precum filme la cerere, servicii de spalatorie, casino, meniuri personalizate de chef precum si diverse excursii organizate la tarm.

Tipuri de cabine

Ca si client al croazierelor Fabricii de Vacante, puteti alege dintre mai multe tipuri de camere, in functie de vasul pe care va imbarcati. Astfel, facilitatile incluse cuprind aer conditionat, TV, minibar, seif si o gama de cosmetice hoteliere. In plus, in functie de tipul cabinei, aceasta se poate situa in zone diferite pe nava dar este garantata pentru a oferi acelasi nivel de confort independent de pozitionare.

De asemenea, o alta metoda de selectie imparte camerele in exterioare, interioare si cu balcon, cele din urma beneficiind de un spatiu personal exterior in cadrul caruia va puteti bucura de peisajul maritim. Nu in ultimul rand, varianta cea mai luxoasa pentru care puteti opta este cea de tip suite, la randul ei cu mai multe variante ce difera in functie de suprafata cabinei si gradul de confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *