atomizor voore

Updated : Nov 22, 2022 in Uncategorized

3 Exemple de atomizoare Drip de super-calitate!

Vapingul este o alternativă ideală pentru fumat, simulând experiența în sine. Totuși, pentru ca senzațiile să fie cele dorite, este nevoie să faci investiții în consumabile pentru vapat de calitate. Incompatibilitatea pieselor între ele diminuează plăcerea garantată de utilizarea țigării electronice. Dintre elemente de bază care influențează considerabil performanța dispozitivului tău, atomizorul joacă un rol foarte important și de aceea trebuie să te orientezi către variante adaptate cerințelor tale. Descoperă oferta de atomizoare drip pentru vapat de la Voore și alege calitatea la nivel înalt!

Ce sunt atomizoarele Drip și cum diferă de alte modele?

Atomizorul pentru țigări electronice este acea componentă care face posibilă transformarea lichidului în abur astfel încât vaparea să poată avea loc. Rebuildable Dripping Atomizer sau, pe scurt, atomizoarele Drip sunt acele variante care funcționează fără rezervor și generează totuși cantități semnificativ mai mari de abur, datorită rezistenței mai puternice încorporate. După cum îi spune și numele, acest model îți oferă ție sarcina de a picura lichid pe această rezistență pentru a putea pune în scenă întregul proces. Însă, la fel ca în cazul altor atomizatoare pentru vapat, există nenumărate modele dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe. Voore vine în ajutorul tău cu o ofertă impresionantă pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută.

Atomizor Ripley RDTA – Ambition Mods & The Vaping Gentleman – Gunmetal

atomizar ripley

Cu o înălțime de 52 mm, diametru de 22 mm și o greutate de doar 45 de grame, această variantă este ideală pentru a fi transportată cu ușurință oriunde vrei să te bucuri de țigara ta electronică. Este realizat din oțel inoxidabil și POM, având un rezervor de 3.2 ml, alimentarea făcându-se prin partea superioară a atomizorului care funcționează cu o singură rezistență. Îți permite să reglezi aerul prin utilizarea unor inserții de dimensiuni variate. Pentru doar 184,00 lei vei putea achiziționa un pachet complet care conține dispozitivul în sine, plus 9 buc. inserții pentru reglarea aerului; 4 buc. Mesh315 din SS316L; un muștiuc de schimb; un tub sticla de schimb; accesorii și manual de utilizare.

Atomizor Galaxies MTL Squonk RDTA By Vapefly – Rainbow

atomizor galaxies

În cazul în care îți dorești un atomizor pentru țigara ta electronică mult mai compact, Voore îți propune această variantă. Dimensiunile reduse, forma și specificațiile fac utilizarea mult mai ușoară, ca să nu mai vorbim de aspectul care te va încânta cu siguranță. Alimentarea cu lichid se poate realiza atât prin partea superioară, cât și prin partea inferioară, utilizând pinul BF și totodată îți permite să realizezi un reglaj de aer pe lateral. Funcționează cu o singură rezistență și prezintă două posturi pentru prinderea rezistenței, plus o cameră de ardere cu dimensiuni mici. Este un model foarte avantajos și din punct de vedere financiar, prețul standard fiind de doar 145 de lei, dar care poate avea parte de reduceri substanțiale.

Atomizor Axial RDA Mass Mods – SS

atomizor axial

Este un model destinat utilizatorilor avansați care au pretenții înalte în ceea ce privește utilizarea dispozitivelor electronice pentru vapat. Acesta funcționează cu una sau două rezistențe, după preferințe, fiind dotat cu două posturi pentru prinderea lor. Alimentarea cu lichid se realizează prin partea superioară, iar reglajul de aer se face prin lateral. Grăbește-te dacă acest model pare să fie ideal pentru nevoile tale, la momentul actual ai parte de o reducere masivă, putându-l cumpăra pentru doar 110 lei, în loc de 250 lei.

De unde poți achiziționa un atomizor pentru țigară electronică?

Voore este distribuitor acreditat în România de dispozitive pentru vapat, ceea ce înseamnă că aici vei găsi întotdeauna oferte complete și avantajoase pentru atomizoarele tale preferate. Ai parte de un raport cost/beneficii corect și te bucuri de momente inedite de relaxare, fără neplăceri.

Alege Voore și investește într-o experiență excepțională!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *