Updated : Jan 05, 2023 in AUTO

La ArtForCars beneficiezi de servicii de curățare tapițerie auto la un alt nivel

Datorită utilizării tehnologiilor și produselor de înaltă calitate, suntem experți în amenajarea interiorului auto. Indiferent de tipul materialului, inclusiv textil, alcantara, vinil, piele, plastic sau decorațiuni din carbon, dispunem de tot ceea ce este necesar pentru a obține rezultate remarcabile. Prin urmare, dacă vrei să-ți păstrezi mașina în condiții impecabile timp de mulți ani de la achiziție, curățarea interiorului ar trebui să primeze. 

Dacă tapițeria este din material textil, se recomandă curățarea acesteia cel puțin o dată pe an. În schimb, dacă este din piele, aceasta ar trebui curățată la intervale de șase luni. Utilizăm echipamente moderne, inclusiv extracția prin injecție și aparatura de curățat cu abur pentru grilele de ventilație, unde pot locui fungi, germenii acarieni și mucegai. Aceste organisme invadatoare pot provoca o varietate de afecțiuni respiratorii și ale pielii, motiv pentru care ne asigurăm că mașina ta este curățată și dezinfectată în profunzime.

Timpul necesar pentru curățarea interiorului mașinii variază între 4 și 8 ore, în funcție de tipul mașinii, materialul textil și nivelul de murdărie. După curățare, este necesară o perioadă de uscare între 2 și 8 ore. Deoarece suntem dedicați profesionalismului, putem oferi servicii care durează o zi întreagă, astfel încât să ne asigurăm că interiorul mașinii tale arată ca nou. Te așteptăm la sediul nostru pentru a primi o expertiză completă, iar împreună vom lua cele mai bune decizii pentru a oferi cea mai bună soluție. 

Există mai multe soluții profesionale disponibile pentru curățarea tapițeriei auto, în funcție de tipul materialului și nivelul de murdărie. Iată câteva exemple: soluții pe bază de apă; soluții pe bază de spumă; soluții pe bază de alcool; soluții pentru îndepărtarea mirosurilor. Este întotdeauna recomandat să consulți un specialist în servicii de curățare tapițerie auto pentru a obține cele mai bune rezultate. Acesta poate evalua starea materialului, nivelul de murdărie și poate recomanda cele mai bune soluții și tehnici de igienizare. 

În plus, un specialist lucrează doar cu echipamente și produse profesionale care fac de cele mai multe ori diferența. În acest fel, te asiguri că toate suprafețele sunt curățate în mod corespunzător, fără a le deteriora sau afectată în vreun fel. Prin urmare, dacă dorești să ai un interior auto curat și igienizat, apelează cu încredere la un atelier de detailing profesional. Cei de la ArtForCars sunt specializați în eliminarea petelor dificile, în igienizarea, dezinfectarea și hidratarea suprafețelor din tapițeria auto. 

Pentru a oferi rezultate impecabile clienților, aceștia utilizează aparaturi profesionale și soluții specifice, adaptate petelor și tipului de material. Intră pe site-ul oficial și consultă întreaga gamă de servicii pentru detailing interior. Beneficiază de cele mai bune servicii de curățare tapițerie auto. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *