Updated : Sep 01, 2019 in TEHNOLOGIE

Aici iti poti repara telefonul imediat

De cele mai multe ori socurile mecanice au ca efect asupra telefonului, spargerea display-ului. Pentru a putea repara aceasta defectiune va fi nevoie sa ducem telefonul intr-un service.

Alegerea service-ului la care doriti sa mergeti este o chestiune persoanala, dar specialistii din domeniu recomanda service-uri gsm pentru ca acestea prezinta mai multe avantaje decat dezavantaje. Un exemplu in acest sens il reprezinta service-ul prestigegsm de la Universitate. Tot ceea ce trebuie sa faceti in calitate de client este sa lasati telefonul in service, iar angajatii service-ului vor oferi orice tip de reparatie.

Deosebirile intre service-uri sunt reprezentate in priml rand de cheltuieli, si in al doilea rand de timpul pierdut si modul de reparare, dar si de accesibilitatea la piese. In acest sens, Prestige GSM ofera cele mai calitative piese la preturi competitive in domeniu, iar timpul de reparatie este de doar 20 de minute, folosind procedee si tehnici compatibile cu producatorul.

Specialistii de la Prestige GSM vor repara orice model de telefon iPhone, iar serviciile sunt prestate de o echipa de profesionisti cu multe cunostinte in domeniul tehnic si in acelasi timp cu o mare experienta. Echipa de profesionisti lucreaza intr-un mediu propice repararii telefoanelor, service-ul folosind aparatura moderna si de cea mai inalta calitate.

Astfel, echipa service-ului garanteaza reparatia telefonului indiferent care este natura defectelor sau gradul de dificultate al acestora. In sediul service-ului gsm se ofera servicii precum repararea display-ului sau chiar inlocuirea acestuia daca are daune majore.Toate aceste servicii sunt oferite la preturi accesibile pentru toti clientii.

Un mare avantaj in alegerea acestui service este atat economisirea banilor, cat si a timpului. Exista service-uri care practica trimiterea unui dispozitiv mobil intr-o alta tara pentru reparatii, crescand atat pretul cat si durata de asteptare. Acest lucru nu se va intampla la Prestige GSM. Pretul va ramane unul stabil, iar durata de timp va fi cea legala pentru tinerea telefonului intr-un service. Unele piese se pot schimba intr-un timp foarte scurt, precum display-ul care poate fi schimbat in circa 20 de minute.

Alte avantaje pe care le ofera Prestige GSM este ca service-ul nu tine cont de cauzele deteriorarii, ci importanta este diagnosticarea si repararea telefonului, astfel incat telefonul sa functioneze in parametrii optimi si sa ofere aceeasi calitate in ceea ce priveste imaginile si culorile.

De asemenea, pretul este unul foarte clar de la inceput. Serviciile sunt oferite prin transparenta, deoarece clientul va sti in orice moment ce se intampla cu  telefonul sau. Din punct de vedere al pieselor, acestea nu vor fi inlocuite cu altele mai slabe din punct de vedere al calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *