Updated : Sep 01, 2019 in Uncategorized

Stii in permanenta unde se afla cei dragi

Tehnologia a evoluat atat de mult in ultimii ani incat astazi avem acces la cele mai bune solutii pentru toate problemele. Securitatea este una dintre cele mai mari vulnerabilitati, iar monitorizarea prin GPS este o optiune de care poate avea nevoie oricine, astfel ca merita sa afli mai multe. Oricine poate comanda un gadget pentru monitorizare GPS care se dovedeste a fi eficient si potrivit intr-o multime de contexte, iar la iUni se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit in conditiile in care exista tot felul de modele.

Stii unde se afla cei dragi

Probabil ca oricine si-ar dori sa stie in orice moment unde se afla cei dragi, in special atunci cand vorbim de copii sau de batrani, motiv pentru care totul este posibil de acum inainte cu ajutorul unui gadget adecvat. Un asemenea device e bine venit in orice familie, astfel ca merita sa te orientezi catre iUni unde ai acces la nenumarate modele si unde iti va fi foarte comod sa gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Nu ai grija autonomiei

De asemenea, capacitatea bateriei unui asemenea gadget difera, dar autonomia este de peste 24 de ore, pe cand afisarea pozitiei se poate face la fiecare minut, la 10 minute sau dupa o ora. Totodata, se poate emite o alarma pentru a anunta cand bateria a ajuns la mai putin de 10% din capacitatea sa, dar nu trebuie omisa nici posibilitatea de monitorizare a vocii, iar pe baza acesteia poate asculta tot din apropierea tracker-ului.

Fel si fel de modele

La iUni ai acces la o gama variata, ce cuprinde mai multe modele, astfel ca totul ramane la alegerea ta la care optiune te vei opri, fie ca vorbim de cele mai simple, fie de cele mai performante, dar care, bineinteles, sunt un pic mai costisitoare.

Functia care conteaza

Datorita faptului ca un asemenea device vine cu dimensiuni modeste, acesta se poate ascunde cu usurinta in diferite locuri in timp ce locatia precisa este afisata in cel mai scurt timp. Pentru a folosi un asemenea gadget, trebuie sa se insereze o cartela obisnuita SIM care sa emita semnal si prin apelarea numarului respectiv informatiile sunt dobandite imediat. In plus, acestea dispun si de un microfon incorporat, care se dovedeste a fi o adevarata necesitate in tot felul de situatii, asa ca de ce sa nu profiti chiar acum?

Preturi foarte bune

E simplu, comanda un gadget pentru monitorizare GPS de la iUni pentru ca nu ai nevoie de bugete mari in acest sens si te bucuri de un raport calitate – pret mai mult decat ideal, asa ca poti comanda in cel mai scurt timp produsele de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *