Updated : Jul 04, 2022 in Uncategorized

Apelează la un cabinet de fizioterapie profesionist și scapă de o serie de afecțiuni supărătoare!

Fizioterapia a reușit să pună capăt multor afecțiuni, eficiența sa fiind dovedită într-o mulțime de situații, când pacienții se confruntau cu probleme care le făceau viața din ce în ce mai dificilă, tocmai din pricina durerilor pe care le resimțeau. În acest sens, dacă aveți nevoie de câteva ședințe de recuperare medicală, vă recomandăm să alegeți serviciile noastre, apelând la unul din cele mai renumite cabinete de fizioterapie din București. Alături de noi, puteți scăpați de disconfortul resimțit dimineața, la trezire, în timpul nopții sau în anumite perioade, când organismul și, implicit, oasele sunt mai solicitate.

Osteoartrita, una din afecțiunile pe care le puteți remedia în acest cabinet de fizioterapie din București

Pentru cei care nu știu, osteoartita rezultă din uzura progresivă a cartilajului și afectează în principal genunchii și șoldurile. În acest sens, fizioterapia ajută la controlul durerii și previne agravarea acestei afecțiuni articulare.

Deși osteoartrita este cunoscută pentru problemele pe care le cauzează genunchilor și șoldurilor, poate afecta și alte câteva părți ale corpului (spate, gât, umeri) și poate interfera cu activitățile zilnice.

De asemenea, alte probleme care duc la dureri de genunchi pot fi tratate eficient prin fizioterapie. Este și cazul leziunilor traumatice care afectează frecvent diferite structuri ale genunchiului, cum ar fi meniscurile și ligamentele, și care provoacă probleme semnificative în mișcare.

Indiferent de originea durerii de genunchi, profesioniștii în kinetoterapie sunt pregătiți să identifice cauzele acesteia și să determine cele mai potrivite tratamente pentru fiecare afecțiune, motiv pentru care, la MovKinetic vă așteaptă cei mai pricepuți medici din domeniu. Așadar, dacă doriți să beneficiați de cele mai bune tratamente și procese de recuperare, vă așteptăm în clinica noastră din București.

Pe de altă parte, anumite leziuni articulare pot fi și ele remediate în cabinetul nostru de fizioterapie din București. Indiferent dacă se află la nivelul gâtului, spatelui, brațelor sau picioarelor, articulațiile corpului pot suporta diverse leziuni prin traumatisme, exploatarea excesivă a unei părți a corpului sau nealinierea segmentelor osoase.

Semnele și simptomele asociate cu aceste leziuni pot duce la probleme semnificative în viața de zi cu zi. Kinetoterapia și fizioterapia sunt abordarea perfectă în tratamentul leziunilor articulare și ajută la recuperarea funcțiilor asociate.

Iată câteva exemple de leziuni articulare, și anume entorsele ligamentelor sau luxații și subluxații.

În altă ordine de idei, leziunile musculare sunt și ele o problemă care poate fi remediată prin intermediul ședințelor de fizioterapie în cabinetul noștru din București. Diferite părți ale unui mușchi pot fi rănite ca urmare a unei traume, a unei forțări greșite sau a utilizării repetitive a unei părți a corpului. Inflamația cauzată de leziune poate duce la umflare (edem), durere, pierderea flexibilității și a forței și poate restricționa folosirea completă a funcțiilor mușchiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *