Updated : Jun 05, 2021 in Uncategorized

Brodara.ro, locul unde broderiile prin viață

Broderia este arta de a înfrumuseța orice material, prin iscusința de a mânui acul și ața în așa fel încât să se creeze ornamente unice, originale. Dat fiind faptul că transmiterea acestei tradiții s-a estompat în timp, broderia s-a adaptat evoluției tehnologiei și s-a materializat în diverse variante computerizate. La Brodara.ro încercăm să vă oferim toate metodele de brodare existente, investind constant în mecanisme și tehnologii moderne, dar și în instruirea personalului. Astfel că, reușim să onorăm un număr foarte mare de solicitări și, la fiecare comandă ne dorim să asigurăm faptul că imaginea finală a materialului brodat coincide cu imaginea pe care ne-o comunică inițial clienții.

Avantajele broderiei

În primul rând, o astfel de procedură este o investiție pe termen lung. Acest lucru este asigurat de rezistența sporită în timp de care a dat dovadă, comparativ cu alte metode de ornamentare a materialelor textile. Astfel că, în cazul broderiilor nu vor exista situații în care să se deformeze imaginea realizată odată cu trecerea timpului. Un alt avantaj, extrem de evident, ține de dimensiunea estetică. Astfel că, broderiile dispun de o valoare aparte, ce denotă eleganță, rafinament, bun gust și personalitate, valori care pot fi atribuite cu ușurință și articolului brodat. Valoarea broderiilor este dată de faptul că aspectul care rezultă în urma realizării lor denotă o investiție considerabilă, atât din punct de vedere financiar, dar și uman, de timp și efort. Cu toate acestea, la Brodara veți putea beneficia de cele mai bune prețuri în ceea ce privește acest procedeu, rezultând articole unice, de o calitate înaltă.

Cum se calculează prețurile?

Un prim aspect de care trebuie ținut cont în calcularea prețului final, este faptul că este un serviciu personalizat. Mai mult, fiecare client are posibilitatea de a-și creiona propria grafică pentru broderia ce urmează a fi aplicată. Așadar, în calculul final se vor lua în considerare aspecte ce țin de complexitatea graficii; numărul de cusături și de culori necesare; dimensiuni; tipul de material de brodat; tiraj ( este necesar să se solicite minimum 20 bucăți identice); poziționarea lucrării de broderie pe materialul textil sau tehnica de aplicare a emblemei. De asemenea, pentru a vă asigura că produsul final coincide cu solicitările dumneavoastră, puteți solicita în prealabil o mostră a acestuia. În acest mod, îl puteți analiza în detaliu și sesiza, dacă este cazul, orice neregulă apărută, în așa fel încât noi să o putem rezolva în timp util fără a compromite întreaga comandă și, de asemenea, fără a prelungii termenele de livrare stabilite inițial. 

Un alt aspect esențial este faptul că, pentru fiecare comandă este necesară achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii, urmând ca restul de 70% să fie achitat în momentul în care se va face livrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *