Updated : Jun 04, 2021 in Uncategorized

Auto Cobălcescu – dealer mașini Dacia

Brandul autohton de mașini ce a căpătat o notorietate enormă în România și nu numai este acum oferit și de Auto Cobălcescu, cel mai important dealer mașini Dacia de pe piață.

Logan

Acest model a fost introdus în ideea configurării unei mașini de familie, deoarece dispune de echipamente utile, un portbagaj generos și unul dintre cele mai spațioase interioare din clasa automobilelor din care face parte. Cu un exterior modern, dar mai ales partea frontală evidențiază tendința brandului dea a se îndrepta către o etapă inovatoare în gama de automobile Dacia. Farurile cu tehnologie LED și grilă redesenata scot în evidență caracterul inovator al noului Logan.

Noul LOGAN

Sandero

Este un model modern și confortabil, care are un design exterior unic, contemporan și complet nou. Dacia repetă formulă succesului păstrând aceleași caracteristici generale specifice care au consacrat-o: sunt compacte la exterior în timp ce oferă foarte mult spațiu în interior, ceea ce garantează o mai mare versatilitate. În plus, este dotată cu sistemele de asistență pentru șofer care să te ajute pe durata călătoriei.

Sandero Stepway

Aspectul pe care au mizat proiectanții modelului a fost interiorul care te va surprinde din toate punctele de vedere. Această mașină îți va oferi călătorii relaxante, într-un habitaclu ergonomic și spațios, dotat cu tehnologie modernă și funcții active de asistență la condus. Mai versatil decât oricare alt model, a fost proiectat pentru a putea călători fără nicio grijă, datorită echipamentelor sale moderne.

Duster

În unicul și inegalabilul model Duster te poți bucura de spațiu, confort și siguranță pe orice drum. Îndrăzneț, dar rafinat, acest SUV modern devine partenerul ideal care te îndeamnă la aventură și călătorii lungi fără o destinație anume, în care să te bucuri doar de drum.

Duster Pick-up

Creat pentru activitățile profesionale care cer un spațiu de depozitare flexibil, util și generos, noul model este partenerul ideal în deplasările pe terenuri anevoioase. Formă special gândită a benei permite accesul cu ușurință, iar materialul spațiului de încărcare este rezistent și permite o curățare ușoară.

Lodgy

O altă mașină încăpătoare, dispune de 7 locuri și spațiu pentru întreagă familie, oricât de numeroasă ar fi. Design-ul elegant și practic totodată, îi conturează o personalitate aventurieră. 

Spring

Considerată cea mai accesibilă mașină la momentul actual, propune un design accesibil, robust și spațios. Este un vehicul de oraș care îmbină valorile de baza ale brand-ului cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Descoperă plăcerea unei deplasări rafinate și silențioase, fără zgomote provenite de la motor și alte vibrații neplăcute pentru călătoriile tale în oraș și în împrejurimi. Cu o baterie de 26,8 kWh, permite obținerea unei autonomii de 225 km WLTP, astfel că poți merge în oraș până la 5 zile, fără să fie nevoie să alimentezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *