Updated : Nov 01, 2020 in Uncategorized

Brokerul de asigurari pe care te poti baza

Pentru a putea sta linistiti este de preferat sa avem incheiate asigurari pentru bunurile pe care le detinem si cel mai bine ar fi sa apelam la varianta unui broker asigurari deoarece ne poate oferi cele mai avantajoase oferte de la mai multe companii de asigurari. In acest sens, TCV ofera pentru clientii sai cele mai bune solutii.

Primul avantaj pe care il va obtine fiecare client care va apela la brokerul de asigurari este eficientizarea timpului alocat pentru incheierea politei de asigurare.

Pentru eficientizarea tuturor demersurilor si obtinerea celei mai bune oferte, brokerul de la TCV va oferi suport pentru a intelege termenii si conditiile din ofertele de asigurare, astfel incat, fiecare client sa poata sa faca o comparatie si sa ia o decizie cu buna stiinta. In plus, clientul nu va mai avea grija scadentelor si a expirarii politelor, deoarece brokerul de la TCV ii va reaminti din timp de aceste detalii.

Spre deosebire de brokerii de la alte firme, reprezentantii de la TCV nu vor incerca sa convinga clientii sa cumpere produsele de la compania lor, ci vor gasi cea mai buna solutie de asigurare pentru acesta prin selectia celor mai avantajoase companii de asigurari. Doar astfel, clientul poate avea certitudinea ca a incheiat o asigurare care sa fie adaptata la nevoile si cerintele sale.

Prin vasta experienta in domeniul asigurarilor pe piata, TCV dispune de o varietate a ofertei de asigurari si servicii. Altfel spus, TCV dispune de mai multe tipuri de asigurari. Mai mult decat atat, firma de brokeraj ofera o serie de produse si servicii printre care regasim asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, asigurare de asistenta rutiera, asigurare de malpraxis, asigurare medicala de calatorie.

Clientii care opteaza pentru asigurari CASCO intermediate de catre TCV pot beneficia de asistenta tehnica, tractare, repararea autovehiculului. Daca tii la masina ta si iti doresti sa arate bine in orice moment, apeleaza acum la incheierea unei polite CASCO prin TCV. Nimeni nu este ferit de accidente, iar prin politele RCA decontarile pot sa dureze mult timp, astfel ca este de preferat sa apelam la incheierea politei CASCO.

Un alt tip de polita care se poate incheia la TCV este polita RCA. Aceasta este obligatorie si fara ea nu putem circula pe drumurile publice. Pentru a incheia o polita rapid, prin TCV fiecare client are posibilitatea de a face toate demersurile online, cu un singur click pe www.tcv.com.ro. Ca urmare, recomandarea pentru toti clientii care au nevoie de broker pentru asigurare RCA este sa apeleze cu toata increderea la TCV.

Totodata, pentru a veni in sprijinul tuturor clientilor, TCV ofera toate serviciile la nivel premium, cu profesionalism si promptitudine, astfel incat, acestia sa mai scape de o grija in plus, creata de timpul pe care il pierdem pentru incheierea celei mai avantajoase polite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *