Updated : Nov 01, 2020 in Uncategorized

Locul in care merita sa te rasfeti

Pentru ca traim intr-o perioada care este tot mai stresanta, cu probleme din toate partile, cel mai bine ar fi pentru noi sa putem evada, chiar si pentru cateva ore intr-un centru de masaj, si ce poate fi mai bine decat sa ne facem o programare la Casa Jad Boutique?

Aici, specialistii ne pot ajuta prin serviciile oferite sa ne rasfatam toate simturile, sa ne reincarcam bateriile, sa ne detoxifiem organismul si chiar sa infrumusetam corpul.

Conform statisticilor, toate persoanele care aleg sa mearga intr-un centru de sanatate se pot bucura de cel mai important lucru, relaxarea, cea care contribuie substantial la sustinerea starii de sanatate. Cu cat vom putea sa petrecem mai mult timp relaxandu-ne cu atat vom putea sa reducem mai mult riscul de a dezvolta diferite boli.

Cati dintre noi nu ne confruntam cu probleme ale pielii, cu acnee, care apare fie de la stres, fie lipsa somnului sau un regim alimentar dezechilibrat. Insa, din fericire acum exista centrul de wellness in Bucuresti reprezentat prin Casa Jad Boutique, care ofera diferite tratamente ce ne pot ajuta sa scapam de aceste probleme. Tot ce va fi nevoie, este sa comunicam eficient cu terapeutul, iar acesta va sti sa ne indice procedura cea mai potrivita pentru noi. Cu cat ne vom relaxa mai mult, cu atat vom dormi mai bine noaptea. Masajele si toate terapiile efectuate la Casa Jad Boutique ne vor ajuta sa ne odihim mai bine.

La centrul de masaj din Bucuresti exista mai multe tipuri de terapii, printre care terapia prin rasfat pentru intregul organism din cap pana in picioare. Aceasta este recomandata pentru eliminarea durerilor de spate de orice fel, scolioza, cifoza, hernie de disc, tasare de vertebre, circulatie sangvina deficitara, infectii urinare, echilibrari hormonale.

Masajul cu 1000 de pietre imperial de jad incalzite se recomanda pentru dureri de spate din cauza herniei de disc, lombosciatica, crize de lumbago, scolioze, cifoze, dureri cervicale, insomnia cauzate de traume sau stres, depresie, atacuri de panica, anxietate, stimularea circulatiei sangvine si indepartarea simptomelor de oboseala cronica, dureri de cap, migrene, sindrom de maini si picioare reci, indepartarea contracturilor musculare.

Un alt tip de masaj recomandat este masajul Shiatsu recomandat pentru talpi, gambe si coapse. Este benefic pentru drenarea limfei, dureri de monturi, intarirea imunitatii, stimularea circulatiei sangelui, relaxarea musculara a gambelor.

Pe de alta parte se pot alege sedinte efectuate cu aparatul pentru masaj cervical. Cu ajutorul lor vor fi inlaturate durerile din zona cervicala, tensiunea, rigiditatea, torticolis, spondiloza cervicala. Cu acest aparat se poate face masaj pe coapse, in talpi, inclusiv masaj la brate.

In concluzie, Casa Jad Boutique iti ofera absolut ce ai nevoie, oriunde va fi nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *