Updated : Feb 04, 2020 in Uncategorized

Cauti o firma de cadastru in capitala?

Ceea ce ofera date despre un imobil este cadastrul. Aceasta operatiune este cea care furnizeaza datele reale, obligatorii, cu privire la bunurile imobile si care sunt necesare in toate ramurile economiei nationale. Totodata, cadastrul este pentru economie un instrument deosebit de important deoarece furnizeaza documentele care dau siguranta tranzactiilor care au loc pe piata bunurilor imobiliare.

Cadastrul nu face altceva decat sa exprime realitatea din teren, fiind executat doar dupa anumite instructiuni si normative unice si care nu face altceva decat sa exprime realitatea naturala in continua schimbare, ceea ce impune necesitatea unei intretineri permanente pentru a putea satisface cerintele de baza pentru toate sectoarele economiei nationale, pentru toti proprietarii de bunuri imobile si pentru institutiile care gestioneaza bunurile imobile.

Atat rolul cat si continutul cadastrului nu fac altceva decat sa reflecte date reale cu privire la proprietarii de bunuri imobile si inscrierea lor in registrele cadastrale si cartile funciare, intinderea, configuratia si pozitia bunului imobil, precum si a folosintei lui in raport cu destinatia initiala si categoria de calitate a terenurilor.

Lucrarile de cadastru bucuresti puse la dispozitie de EuroSurvey se executa cu scopul de a pune la dispozitia celor interesati, in orice moment, date reale si complete cu referire la bunurile imobile pentru a putea contribui la reglementarea situatiei juridice a bunurilor imobile si inscrierea lor in cartea funciara cu scopul realizarii publicitatii imobiliare, crearea unei baze juste pentru stabilirea impozitului fiscal, identificarea juridica a resurselor funciare, furnizarea elementelor necesare pentru intocmirea studiilor si proiectelor privind sistematizarea teritoriului si a localitatilor, precum si pentru alegerea diferitelor obiective industriale si social-culturale.

Importanta cadastrului consta in faptul ca acesta furnizeaza date reale privitoare la bunurile imobile cuprinzand pozitie, marime, folosinta, proprietar, necesare in toate ramurile economiei nationale. De asemenea reprezinta un instrument deosebit de important pentru ca furnizeaza documentele care dau siguranta tranzactiilor care au loc pe piata bunurilor imobile.

Pentru ca toate acestea sa fie posibile apeleaza la EuroSurvey si vei castiga in plus, profesionalism in executia tehnica si juridica a lucrarilor, tehnica de ultima generatie la executarea masuratorilor, comunicare si transparenta si o vasta experienta in domeniu.

In acelasi timp de cadastru va fi nevoie daca vrei sa vinzi un imobil sau sa garantezi cu un imobil, astfel ca va fi nevoie de documentatia cadastrala, actul de proprietate al imobilului, certificatul fiscal eliberat de Directia Taxe si Impozite si certificat de performanta energetica.

Cadastrul reprezinta acele formalitati necesare oricarei tranzactii imobiliare, indiferent daca este vorba de un apartament sau un teren cu sau fara construcție.

In concluzie, apeleaza cu toata increderea la serviciile EuroSurvey si vei beneficia doar de lucrari de calitate executate cu tot profesionalism care se impune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *