Updated : Feb 06, 2020 in Uncategorized

Ce se intampla daca joci prea multe jocuri de noroc de tip sloturi?


Dependenta de jocuri de noroc este reala si este foarte greu de tratat. Nu trebuie sa o neglijam si sa ii subestimam puterea, dependenta de acest tip este chiar mai periculoasa decat cele clasice, pentru ca ai mereu senzatia ca vrei mai mult si ca poti castiga mai mult daca joci si mai multi bani. In special „pacanelele” sunt cele mai periculoase daca nu stii cand sa te opresti si daca pariezi sume foarte mari tot sperand la un bonus. Jocurile de noroc de tip slots, pe care le gasesti foarte usor la slotscalendar nu sunt daunatoare daca nu sunt jucate prea multe ore la rand si cu sume foarte mari de bani. Sa te joci slots cand vrei sa te relaxezi si sa pariezi atat cat iti permiti, fara sa ramai fara bani si fara case e ceva normal, de aceea au fost facute jocurile pentru online. Totul e bine pana cand apar castigurile care te indeamna sa pariezi si mai mult si nu te mai poti opri din pariat.
Daca joci prea multe jocuri de noroc de tip slots nu se intampla nimic in prima faza. Capeti experienta, treci usor la nivelul profesionist, poti incerca mai multe variante, pe care le ai si la slotscalendar in varianta demo, ca sa vezi cum functioneaza. Cand deja ai foarte multe jocuri la activ si petreci ore intregi pe zi, renunti la anumite lucruri obisnuite si stai doar de ele esti pe drumul sigur spre dependenta. Dependenta de jocuri este la fel ca dependenta de droguri, foarte greu scapi de ea daca ai mereu in fata jocurile. Ce e de facut? Limitezi timpul petrecut cu jocurile online, incerci sa faci si altceva, alternativ, sa ai activitati care te relaxeaza si iti iau gandul de la jocuri. Te poti juca cu micutii tai, poti sa te plimbi, citesti o carte, asculti muzica.
Daca vezi ca limitarea nu functioneaza treci la urmatoara etapa a prevenirii exceselor, blocarea site-urilor care au prea multe jocuri de tip slots. Daca nu ai acces la ele nu vei mai fi tentat sa te joci, cel putin o perioada. Problema este ca sunt foarte multe variante de site-uri si n jocuri, nu le poti bloca pe toate, dar macar pe cele care te atrag mai mult si locurile in care ai acces usor trebuie blocate cumva.
Pe langa blocare poti sa incerci si reducerea sumelor pariate. Nu mai pariezi mult, nu ai de ce sa iti faci griji, castigurile pot sa fie foarte bune si atunci cand sunt sume mici in joc. Cu cat sumele pariate sunt mai mici, cu atat ai sanse mai mari sa te lasi de jocurile de noroc de tip slots si sa le joci doar ocazional, de placere.
Mai poti incerca sa gasesti alte activitati care au elemente pe care le gasesti si in jocurile de noroc online, de exemplu jocurile pe calculator, jocurile pe consola, care nu dau asa o dependenta periculoasa ca in cazul jocurilor de noroc. Ideea este sa ai mereu ce face si cu ce inlocui jocurile de noroc daca iti doresti sa poti sa te joci doar cand vrei sa te mai destinzi putin si cand vrei si altceva decat munca si iar munca. Cu jocurile de noroc reduse la un minimum minimorum vei putea sa te bucuri de viata reala si le vei regasi oricand doresti sa vezi ce mai e nou si ce se mai joaca in online. E important sa intelegi ca dependenta de jocurile de noroc e foarte periculoasa si e foarte greu de tratat daca se instaleaza, deci e bine sa o previi prin cele mai simple modalitati posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *