Updated : Mar 03, 2022 in Uncategorized

Cauți un local de nuntă în Ploiești? Events Garden este cea mai bună alegere

Urmează să aveți nunta anul acesta, dar încă nu v-ați hotărât asupra localului de evenimente în care veți dori să aibă loc frumosul moment din viață? Nicio problemă, avem o propunere inedită pentru tine, mai exact un local de nuntă în Ploiești, Events Garden by Nabucco. Aici veți găsi locul ideal în care să vă desfășurați exact așa cum vă doriți, având tot suportul personalului nostru foarte bine pregătit, cu o vastă experiență în sectorul ospitalității. Prin urmare, acesta este localul de nuntă din Ploiești în care veți găsi tot suportul de care aveți nevoie pentru un eveniment reușit.

Mai mult decât atât, Events Garden este un restaurant extrem de accesibil din punctul de vedere al distanței pentru toți cei care locuiesc în capitală sau în zona Ploiești.  Totodată, profilul nostru de activitate este mult mai extins și nu ne rezumăm doar la evenimente precum nunți, botezuri sau aniversări. Prin urmare, dacă sunteți administrator al unei firme din această zonă și vă propuneți să organizați petreceri corporate în Ploiești, dar și în București, aici este locul în care puteți să îi faceți pe invitați să se simtă   excelent.   Astfel,   puteți   apela   cu   încredere   la   serviciile   noastre, profitând din plin de multitudinea de oferte pe care o avem.

Și pentru că avem ambiții foarte mari pentru anul acesta, vă aducem la cunoștință faptul că pentru anul  2022  avem  planuri destul  de mari,  întrucât ne dorim  să ne extindem activitatea, astfel încât să putem realiza un număr cât mai generos de evenimente în locația noastră. Acestea fiind spuse, intenționăm să mărim capacitatea existentă a celor trei localuri. Totodată, acest local de nuntă din Ploiești va mai avea alături încă trei săli, pe lângă cele două existente, a căror capacitate maximă este de 250 de persoane. Cu alte cuvinte, dacă acum putem organiza evenimente la care să ia parte aproximativ 500 de persoane, în viitorul apropiat ne dorim ca la Events Garden by Nabucco să participe la evenimente private peste 1.000 de persoane.

Dorim să fructificăm cât mai mult posibil perioada post-pandemică și să ne bucurăm de marea de oameni  care va ajunge la noi pe parcursul evenimentelor programate anul acesta. Dorința noastră de expansiune și de dezvoltare nu se oprește aici, pentru că intenționăm să construim și un hotel, destinat cazărilor, acesta fiind opțiunea ideală pentru persoanele care vin la Events Garden by Nabucco pentru a participa la diverse evenimente. Întrucât a existat o cerere foarte mare, mai ales în ultimii ani, ne dorim ca acest local de nuntă din Ploiești să ofere toate facilitățile și beneficiile pentru clienții care ajung aici.

Prin urmare, Events Garden va deveni locul în care se vor scrie cele mai frumoase povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *