Updated : Dec 02, 2019 in Utile

E bine sa te orietenzi catre o fereastra de calitate

Odata cu aparitia geamului tripan pe piata, a aparut si o mare problema in randul romanilor in ceea ce priveste optiunea acestora. Se cunoaste foarte bine faptul ca geamul termopan este cea mai populara optiune si cea pe care o intalnim montata cel mai des in casele romanilor. In ceea ce priveste geamul tripan, a aparut de mai putin timp pe piata, insa, si acesta este o optiune importanta.

Pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste tipul de geam, este recomandat sa intelegem care sunt diferentele intre o fereasta cu geam termopan si o fereastra cu geam tripan si daca este necesar sa optam pentru geamuri tripan.

In primul rand, geamul termopan este format din doua foi de geam, cu un spatiu vid intre ele, care este plin cu aer sau cu gaz izolant. Este un foarte bun izolator atat din punct de vedere termic, cat si din punct de vedere fonic. Daca tinem cont de pret, geamul termopan este o optiune accesibila din acest punct de vedere, si in plus, multe dintre firmele de termopan ofera si varianta cu plata in rate. Daca ne dorim sa fie si mai eficienta, putem opta pentru geamuri termopan lucrate cu argon, care izoleaza mult mai bine, si in plus, i se poate adauga un strat lowE, care nu va face altceva decat sa mareasca performantele geamului, sa reflecte vara caldura in exterior si iarna in interior. De aceea, geamul termopan cu strat lowE si gaz argon ofera cel mai bun raport calitate/pret.

Geamul tripan este mult mai performant decat geamul termopan si este format din trei foi de geam separate de doua spatii cu aer sau cu gaz. Si acestuia i se poate adauga un strat lowE si argon, pentru a-l face si mai performant.

Avantajele geamului tripan in comparatie cu geamul termopan tin de nivelul de confort, acest fiind sporit, ofera o mai buna izolare fonica si termica si mai putin condens. Este recomandat a se utiliza in zonele cu temperaturi foarte scazute, mai ales in anotimpul rece.

Daca ne referim la dezavantajele geamului tripan, acestea tin de pret, geamul tripan fiind o optiune foarte costisitoare, mai ales pentru bugetele romanilor. De altfel, este un geam foarte greu.

Alegerea fiecaruia dintre noi, depinde in functie de necesitati, dar in cea mai mare masura de buget. Daca sunteti in situatia de a va permite o mai buna calitate, puteti achizitiona geam tripan de la firma dhn, nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont de faptul ca o eficienta mai mare a acestuia depinde si de grosimea sa.

Un motiv pentru care ati alege firma DHN este faptul ca se urmareste o evolutie continua a calitatii oferite, atat pentru materiale, accesorii si consumabile, cat si in ceea ce priveste serviciile de punere in utilizare. In acelasi timp, DHN ofera promptitudine in ceea ce inseamna oferirea solutiilor tehnico-economice si de design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *