Updated : Dec 02, 2019 in TEHNOLOGIE

Iata unde se depoziteaza celulele stem

Momentul nasterii unui copil poate reprezenta pentru parinti o etapa cu totul noua din viata lor, situatie in care bunastarea acestuia va deveni prioritara, in detrimentul oricaror altor nevoi. In acest context, multi dintre acestia aleg sa se informeze din timp, incepand cu procedurile ce tin de venirea pe lume a bebelusului si pana la varsta la care devine independent, precum si care este cel mai bun traseu ce ii va asigura o viata lipsita de griji. Din fericire, progresele facute de medicina moderna ne permit tuturor sa alegem si sa oferim cele mai sigure conditii atunci cand vine vorba de nou-nascuti, incepand chiar din momentul in care sarcina este in curs de dezvoltare, pentru a putea supraveghea cu rigurozitate fiecare etapa de viata intrauterina. Mai apoi, concomitent cu nasterea, parintii pot opta pentru recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical, aceasta fiind o procedura de mare importanta si extrem de usor de realizat.

Cum este abordata recoltarea de celule stem

Facand referire strict la prelevarea din cordonul ombilical, aceasta are o semnificatie aparte, la fel cum si elementele celulare recoltate prezinta un avantaj fata de obtinerea ulterioara a componentelor stem din sangele periferic. Astfel, motivul principal pentru care este bine sa valorificam aceasta metoda la nastere este dat de prezenta doar in acel moment a celulelor stem mezenchimale, nediferentiate, care odata reintroduse in organism pot lua locul oricarui alt tip de celula, in functie de necesitati.In acest fel, importanta acestui transplant de tip autolog este cu atat mai mare cu cat poate fi utilizat ca masura terapeutica intr-un numar mare de boli, devenind chiar terapia de electie in patologiile de natura hematologica si nu numai. In ceea ce priveste modul de pastrare a acestora, cele mai noi protocoale in vigoare pot asigura viabilitatea probelor chiar si 20 de ani, stocarea avand loc in conditii bine reglementate, la temperaturi foarte scazute.

Cum putem fi convinsi ca beneficiem de cele mai bune servicii

La fel ca atunci cand alegem orice alt fel de procedura, atat recoltarea cat si alegerea firmei cu care dorim sa lucram trebuie sa fie alegeri asumate, bazate pe studiul aprofundat al tuturor optiunilor de pe piata. Stem Sure, una dintre reprezentantele de top din tara noastra, reprezinta etalonul de banca celule stem ideala. Aceasta beneficiaza pana in prezent de un palmares impresionant ce consta in nenumarate probe eliberate, acestea rezultand si in efectuarea transplanturilor propriu-zise. De asemenea, fiind reprezentanta pe plan national a bancii britanice Biovault, sunteti asigurati de calitatea serviciilor oferite pe tot parcursul colaborarii, aceasta fiind certificata la randul sau si de acreditarea JACIE ce reprezinta etalonul pe plan international in ceea ce priveste lucrul cu celule stem. Daca si dumnevoastra sunteti in cautarea mai multor informatii despre aceste subiect, alegeti oricand cu incredere banca de celule stem cea mai cunoscuta din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *