Updated : Aug 01, 2020 in Uncategorized

Iata unde gasesti pansamente hidroactive de calitate

Doua dintre cele mai dificile afectiuni de tratat sunt ulcerul varicos si ulcerul diabetic care necesita un tratament inovativ asa cum sunt pansamentele hidroactive. De cele mai multe ori tratamentele traditionale nu dau rezultate, astfel ca ranile ajung sa fie expuse riscului de suprainfectare.

Cu ajutorul stiintei, medicina a evoluat foarte mult, astfel ca ranile sunt acum vindecate fara interventie chirurgicala, cu ajutorul pansamentelor moderne, hidroactive.

Se cunoaste deja faptul ca exista doua tipuri de tratamente pentru rani: tratamentul traditional si tratamentul cu pansamente hidroactive.

Tratamentul traditional al ranilor cronice se bazeaza pe curatarea ranii cu apa oxigenata si cloramina, preparate pe baza de nitrat de argint, acid boric sau hidrocortizon. Aceste tratamente sunt de lunga durata, iar costurile sunt ridicate, in timp. Pe de alta parte, ranile nu au o evolutie favorabila si nu fac altceva decat sa prelungeasca suferinta pacientului.

Daca in situatia in care urmam metoda traditionala de tratament, durata medie de vindecare a ranilor dureaza ani de zile, in cazul tratamentului modern, cu pansamente hidroactive, durata de vindecare se reduce, astfel ca poate sa ajunga la 3-4 luni de zile. Totodata, e foarte important de retinut ca pentru a avea succes e important sa aplicam tratamentul corect si sa respectam indicatiile unui medic specialist.

Pansamentele hidroactive asigura o vindecare mai rapida a ranilor produse in urma ulcerului varicos si a ulcerului piciorului diabetic.

Diabetul zaharat este o boala cronica care afecteaza din ce in ce mai multe persoane. Complicatiile diabetului pe termen lung sunt de natura vasculara si neurologica, iar una dintre cele mai grave consecinte ale sale este sindromul piciorul diabetic. Boala ajunge sa afecteze calitatea vietii, iar in cele mai avansate faze ale sale ajunge la cangrena diabetica, cel mai frecvent fiind localizata la nivelul unuia sau mai multor degete si care se poate extinde la intregul picior. Regulile de igiena si ingrijire trebuie respectate cu strictete iar diagnosticarea in faza initiala a leziunilor si respectarea unui tratament adecvat pot evita amputarea totala sau partiala a membrului afectat.

Avand in vedere cele prezentate mai sus, este important sa urmam un tratament modern precum cel cu pansamente hidroactive, fiind o varianta de tratament ce nu implica spitalizare, care este eficienta si bine tolerata de toate persoanele.

Ca urmare avem toate motivele sa urmam un tratament modern si tot ce ne ramane de facut este sa accesam site-ul www.mlm-medical.ro pentru a achizitiona pansamentele hidroactive.

MLM Medical este distribuitorul medical care pune accent pe produse de calitate, care respecta actul medical si pune pe primul loc sanatatea pacientilor.

Inca de la inceput, MLM Medical a dat dovada de seriozitate si profesionalism astfel ca atat institutii de stat, cat si private apeleaza cu toata increderea la ei. Incepand cu anul 2003, MLM Medical si-a creat legaturi stranse cu peste 150 de institutii pe langa toti clientii persoane fizice care revin de fiecare data cu aceeasi incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *