Updated : Sep 01, 2020 in Uncategorized

Nu este atat de complicat sa organizezi o inmormantare

Daca te afli in situatia in care ai nevoie de repatrierea unei persoane decedate in afara granitelor tarii atunci in ajutorul tau vine firma funerara In Memoriam. Procesul de repatriere al unui decedat este unul complex, iar fara un ajutor specializat, iti va fi mai greu.

Daca vei apela la ajutorul agentiei funerare In Memoriam care este specializata in transport funerar international vei avea garantia ca o firma specializata se va ocupa de toate actele necesare intregului proces, dar si de transportul in sine.

Pentru a fi sigur ca ai apelat la o firma de servicii funerare cu experienta in domeniu e bine sa te asiguri ca aceasta are in dotare autovehicule speciale ce sunt autorizate pentru transportul persoanelor decedate.

Odata ce te-ai asigurat ca ai apelat la ajutorul unei firme cu experienta in domeniu vei putea constata ca toti angajatii vor da dovada de profesionalism si experienta. Pe de alta parte, In Memoriam va incheia un contract cu fiecare client pentru serviciile prestate.

Agentia funerara In Memoriam dispune de absolut tot ce este nevoie in cazul unei inmormantari, avand totodata o vasta experienta in domeniu. Pentru ca la In Memoriam ne dorim ca tot procesul de transport funerar sa se desfasoare in cele mai bune conditii, este nevoie ca rudele decedatului sa dispuna de toate actele necesare. Printre acestea se regasesc certificatul de deces, certificatul constator de deces la care vom adauga pasaportul mortuar, certificatul de imbalsamare, autorizatia de transport funerar international.

Costurile procesului de repatriere sunt mult mai mari decat in cazul serviciilor funerare care sunt oferite pe teritoriul tarii.

Este bine de stiut ca in momentul in care vom avea de facut un transport funerar din alta tara, absolut toate actele necesare vor trebui sa fie traduse in limba statului in care a intervenit decesul. Acesta este un alt motiv pentru care se recomanda sa apelam la ajutorul unei firme specializate deoarece va fi nevoie de traducatori autorizati care sa realizeze acest proces.

Mai mult decat atat, in momentul in care veti apela la firma de transport funerar international, In Memoriam, veti putea descoperi ca aceasta dispune de cei mai buni specialisti care sunt pregatiti sa intervina in cel mai scurt timp posibil, au contacte cu traducatori autorizati, dar si cu expertii care ne vor ajuta sa avem la indemana toate documentele necesare.

Firma de servicii funerare complete, In Memoriam, nu se rezuma doar la furnizarea unui sicriu si la transportul international al celui decedat, ci se implica mai mult decat atat, in tot ceea ce inseamna organizarea inmormantarii.

Atunci cand ai mai mare nevoie de un sprijin in caz de deces, apeleaza la www.funerarecraiova.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *