Updated : Jun 02, 2021 in Uncategorized

Tricouri personalizate Nanana pentru femei

Nanana este un concept inedit cu ajutorul căruia artiștii individuali la început de drum își pot transforma pasiune într-o mică afacere, funcționând ca o expoziție online, de unde pasionații pot achiziționa operele favorite.

Artiștii care vor să își facă operele cunoscute au posibilitatea de a colabora cu platforma Nanana și să își deschidă un mic magazin virtual unde să le scoată spre vânzare. Acest aspect este total gratuit și nu necesită nicio investiție în prealabil, astfel încât micul antreprenor-artistul, scapă de orice obligație cu care vine la pachet susținerea unei afaceri. Tot ceea ce acesta are de făcut este să creeze materiale originale și atractive care să stârnească interesul vizitatorilor magazinului online, în așa fel încât să își dorească să imprime acel vizual pe articolele lor vestimentare. Astfel că responsabilitățile de aprovizionare, producție, imprimare, livrare revin în totalitate brandului Nanana, care se poziționează că fiind un mediator, un punct de intersecție între artiști și clienți.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser Lavender Dawn

Cum funcționează procesul de vânzare/cumpărare?

În momentul în care o persoană este în căutarea unui produs textil personalizat cu un vizual interesant și original deopotrivă, printre principalele rezultate îi va apărea și Nanana, datorită notorietății și reputației pozitive pe care le-au consolidat de-a lungul a peste 20 de ani de experiență. Astfel că, odată ajuns pe site, potențialul client poate naviga printre miile de modele expuse de miile de artiști care și-au deschis un astfel de magazin virtual. Pentru că în această situație, găsirea unui model specific ar deveni o muncă sisifică, modelele sunt clasate în diverse categorii și subcategorii specifice pentru a facilita căutarea. Printre principalele categorii disponibile vom găsi diverse domenii artistice precum: muzică, teatrul, filmul; peisaje inspirate din natură, viață cotidiană; întruchipări ale unor personaje consacrate; creionări ale unor pasiuni, sentimente; texte, citate; cât și modele abstracte ce pot beneficia de multiple interpretări.

De aici până la a plasa o comandă mai este doar un pas, cea mai dificilă etapă fiind alegerea modelului. De aici, mai sunt necesare alegerea culorii, mărimii, dar și a produsului ce se dorește a fi personalizat. Se poate opta pentru maiouri, bluze hanorace sau tricouri personalizate pentru femei, pentru bărbați sau chiar pentru copii. Se completează datele de livrare și metodă de plata și în cel mai scurt timp coletul va sosi prin curier la ușa clientului, însoțit de un mic cadou din partea Nanana.

Paleta de culori începe de la alb și se termină cu negru, în intervalul acesta găsindu-se și nuanțe de roz, albastru, orange, violet sau maro. Și mărimile sunt variate, începând cu XS, până la XXL inclusiv.

Un brand precum Nanana ce utilizează strict materiale naturale și ecologice va fi întotdeauna o alegere responsabilă pentru mediu, dar și pentru buzunarul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *