Updated : Mar 10, 2020 in Uncategorized

O inmormantare nu e deloc scumpa

Cine nu a mai organizat pana acum o ceremonie precum inmormantarea cel mai probabil ca nu stiu care sunt procedurile si traditiile ce trebuie respectate. Totusi, e important sa ne lasam pe mainile celor care se pricep mai bine, iar la Casa Funerara Luca nimeni nu va fi dezamagit. Printre altele, aici avem acces la servicii funerare cu talonul de pensie, iar prin sprijinul oferit, clar va fi mult mai usor pentru oricine sa depaseasca momentele dificile cu care se confrunta.

Inainte de toate e bine de stiut ca aici se gasesc diferite pachete catre care te poti orienta, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu dai peste varianta care iti convine cel mai mult. Variante se gasesc pentru toate buzunarele, incepand de la cele gratuite care se achita cu talonul de pensie si pana la cele care depasesc pragul de 8000 de lei. In functie de buget si de serviciile pe care iti doresti sa le incluzi, aici ai posibilitatea de a lua o decizie inspirata. Chiar si in cazul celui mai accesibil pachet nu lipseste nimic, iar la acest capitol putem aminti de crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, cel mic si cel mai mare. Mai departe doctorul se ocupa de constatarea decesului si de imbalsamare si emite certificatele necesare in acest sens. Ulterior are loc toaletarea, asezarea in sicriu, transportul funerar si tot ce conteaza, astfel incat sa fie cat de simplu se poate.

Aceste servicii funerare care se achita cu talonul de pensie sunt disponbile oriunde in Bucuresti, in orice sector, dar si in localitatile din apropeire. Cu ajutorul Casei Funerare Luca e mai usor sa obtii toate documentele necesare, ocazie cu care scapi putin si de birocratie, pentru ca acesta este ultimul lucru de care poti avea nevoie in cele mai dificile momente. Asadar, nu mai ai stresul transportului funerar, aranjamente florale gasesti direct aici, poti alege si urne daca esti interesat de incinerare, cu alte cuvinte, nu lipseste nimic si ai totul direct in acelasi loc.

Indiferent de pachetul catre care te orientezi, intotdeauna vei avea parte de cele mai bune servicii, ocazie cu care sa poti trece mai rapid peste momentele grele cauzate de moartea unei persoane dragi. De acum totul e mult mai simplu, mai rapid si cat de eficient se poate, astfel ca ai parte de cele mai bune servicii la Casa Funerara Luca.

In plus, poti sa apelezi aici oricand in conditiile in care serviciile oferite sunt non stop. Asadar, nu ai nicio grija pentru ca indiferent de ora din zi sau din noapte, intotdeauna vei gasi pe cineva dispus sa te ajute in asemenea cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *