Updated : Sep 08, 2019 in Uncategorized

Orice produs pentru un cabinet medical gasesti aici

Pe piata medicala, MedAZ inseamna diversitate, seriozitate si respect. Pentru ca suntem o echipa de profesionisti avem un singur scop, acela de a oferi cele mai bune produse, dispozitive si consumabile medicale, astfel incat sa nu fi unul dintre clienti care isi pierde timp si energie cu produse lipsite de calitate.

Datorita faptului ca ne dorim sa raspundem tutror nevoilor tale, gama de produse este diversificata, astfel incat sa poti face la noi o comanda simplu, rapid si fara efort. Pe www.medaz.ro vei gasi tot ce ai nevoie, si vei putea comanda rapid ceea ce ai nevoie, astfel incat produsele sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la tine.

Si pentru ca ne-am dorit sa tinem pasul cu schimbarile suntem permanent in cercetarea pietii astfel incat sa-ti putem oferi orice produs vei avea nevoie la cel mai bun pret.

Daca esti una dintre persoanele care isi desfasoara activitatea intr-un laborator medical, descopera oferta de cutii si vasuri petri pe medaz.ro.

Vasele Petri sunt fabricate in dimensiuni diferite din sticla de laborator sau material plastic. In biologie si medicina, se utilizeaza exclusiv vasele Petri de unica folosinta din material plastic. Vasul Petri este utilizat pentru cultivarea microorganismelor si pentru cultura de celule.

Printre avantajele vaselor Petri se numara faptul ca microorganismele raman sedentare, iar prin proliferarea lor se formeaza colonii, coloniile prezinta forme tipice de crestere, iar microorganismele se deosebesc intre ele prin aspectul caracteristic al coloniilor, prin tehnicile de inoculare corespunzatoare se pot identifica coloniile rezultate din celule individuale, din care se pot izola tulpini genetice pure, iar la marginea coloniilor sunt situate permanent microorganisme tinere.

Cutiile Petri sunt vase cilindrice din sticla subtire sau plastic, pe care biologii le folosesc ca sa cultive celule sau mostre de plante. De obicei, cutiile Petri sunt folosite pentru cultivarea bacteriilor.

MedAZ este compania care le ofera clientilor sai, produse medicale si consumabile medicale de cea mai buna calitate si care sunt produse de brand-uri de renume in domeniul medical. Toate produsele sunt acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu ajutorul experientei acumulate in peste 7 ani de activitate in domeniu, MedAZ a format o diversitate de produse medicale de calitate pentru care s-au primit doar feedback-uri pozitive in urma utilizarii acestora.

Pe langa cutii si vase Petri, pe www.medaz.ro veti putea regasi consumabile medicale, consumabile de laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie.

Daca iti doresti calitate, promptitudine si seriozitate, te asteptam pe www.medaz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *